Razvodi se Snežana Dakić

Agencije
Razvodi se Snežana Dakić

Snežana Dakić-Mikić razvodi se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku Lauru, poslije devet godina zajedničkog života. Kako pišu mediji u Srbiji, razlog razvoda su priče o Mikićevom nevjerstvu koje su sve češće dolazile do voditeljke.

- Snežana je pre nekoliko dana posetila advokata kako bi podnela zahtev za razvod braka. Do nje su u poslednje vreme dolazile priče, ali i dokazi da je Vlada vara sa dosta mlađom devojkom. Pokušala je u nekoliko navrata da razgovara sa njim kako bi prebrodili krizu, ali od toga nije bilo ništa. Vladimir je toliko daleko otišao da se sa novom devojkom pojavljivao na javnim mestima. Ona se sa ćerkicom već iselila iz njihovog zajedničkog doma - govori izvor blizak voditeljki. Kako se priča po srpskoj prestonici novonastala situacija toliko je pogodila Snežanu da se spakovala i sa ćerkicom Laurom otputovala u Crnu Goru. Na pitanje novinara da potvrdi da li je ova informacija tačna nije bila raspoložena za priču.

- Ne mogu još ništa da vam kažem o tome. A to da li se provodio sa devojkom na splavu morate njega da pitate - rekla  je Snežana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana