Kolarov ostavio trudnu ljubavnicu

Agencije
Kolarov ostavio trudnu ljubavnicu

Iako je juče objavljeno da fudbaler Aleksandar Kolarov čeka dijete sa manekenkom Kristinom Mijačević i da FSS ubuduće zabranjuje novinarima da postavljaju pitanja vezana za privatni život igrača, stiže vijest da je oženjeni fudbaler "šutnuo" navodnu ljubavnicu.

"U poslednjih nekoliko meseci su on i Kristina imali nekoliko žestokih svađa, nakon čega je odlučio da raskine", rekao je neimenovani izvor a prenose mediji u Srbiji. Navodno, Kolarov je za Kristininu trudnoću saznao tek nakon raskida.

- Ona mu je nakon raskida pretila da će sve detalje njihove tajne romanse izneti u medije, na šta on nije obraćao pažnju. Ključni problem njihovog odnosa postao je povratak Aleksandrove zakonite supruge Vesne i njihove dece u Mančester - rekao je isti izvor i dodao da je Kristina tada poludjela. Navodno je polagala nade da će se reprezentativac razvesti i oženiti s njom. Kristina mu je tek nakon raskida saopštila da je trudna, ali joj je on samo rekao da dijete nije najbolje rješenje za njih i da bi bilo pametno da abortira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana