Dašić proganja Natašu Bekvalac

Agencije
Dašić proganja Natašu Bekvalac

Vladimir Dašić već se trideset dana svojski trudi da dođe do Nataše Bekvalac! Iako je za majku svog djeteta izabrao Mariju Kršikapu, prosječnu djevojku iz Crne Gore, Dašiću su očigledno bolne tačke pjevačice. Kako pišu srpski mediji poslije raskida burne veze sa Milenom Ćeranić, košarkašu iz Crne Gore očigledno su porasli apetiti. Doduše, ovaj put je, košarkaškim žargonom rečeno, naišao na blok.

- Dok je bio na pripremama u Baru pre nekoliko nedelja, Vladimir je pobegao iz karantina kako bi došao na Natašin nastup. Od vlasnika diskoteke je zahtevao da ga upozna sa njom, ali do upoznavanja nije došlo Natašinom odlukom. Čitavo veče pokušavao je da skrene pažnju na sebe, tako što joj je slao piće, ali je svaki njegov potez bio ignorisan. Ni to ga nije obeshrabrilo, pa je od kolege koji igra u Srbiji tražio da mu nabavi njen broj - govori dobro obaviješten izvor.

Dašić je u osvajanje Bekvalčeve uključio i svog najboljeg prijatelja i provodadžiju sa estrade Danija Alibabića kako bi mu pomogao da dođe do atraktivne pjevačice, ali čak ni on ovaj put nije uspio da mu pomogne, a do komentara aktera ove priče mediji nisu uspjeli da dođu, jer se ni Dašić ni Nata ne oglašavaju povodom ove priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana