Ana bijesna što Vlado muva Mandu

Agencije
Ana bijesna što Vlado muva Mandu

Ana Nikolić iako živi u zgradi Vlade Mandića i uredno mu svakog mjeseca plaća kiriju, riješila je da novac ne daje više njemu, već Mandićevom najboljem prijatelju Ljubi Jovanoviću.

Kako pišu mediji u Srbiji razlog zbog kojeg se Ana naljutila na Vladu je njena ljuta rivalka Manda Popović, bivša djevojka Ćazima Osmanija, koja ju je zbog Feliksa prošle godine pretukla u hotelu "Maestral" u Crnoj Gori.

Zato je umalo nije šlog udario kada je vidjela fotografiju s Mandinog rođendana na kojoj ona i Mandić sjede zagrljeni u jednoj budvanskoj diskoteci.

- Pozvala je Ljubu, koji takođe živi u jednom od Vladinih stanova, i rekla mu da će njemu dati sledeću kiriju, kao i svaku narednu, dokle god bude boravila u Mandićevoj gajbi. Sve je mogla da poveruje, ali da će se Vlada muvati sa devojkom sa kojom je imala veliki problem, to nije mogla ni da sanja - rekao je izvor blizak pjevačici.

Podsjetimo, Ana Nikolić je kupila luksuzni stan od 100 kvadrata u Beogradu, za šta je iskeširala 250.000 evra, ali će se u njega useliti tek krajem ljeta. Stan je pazarila u blizini Autokomande, s pogledom na Hram Svetog Save.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana