Leksington Banjaluci poklanja Noć pod zvijezdama

Glas Srpske
Leksington Banjaluci poklanja Noć pod zvijezdama

Muzičku "Noć pod zvijezdama" doživjeće svi koji dođu na koncert popularne grupe "Leksington" 14. februara u sportsku dvoranu "Borik" u Banjaluci.

Upravo toga dana izlazi njihov album "Noć pod zvijezdama", a banjalučki nastup označiće i početak istoimene turneje.

- Dragi naši Banjalučani, sa zadovoljstvom ćemo se i ove godine družiti 14. februara u dvorani "Borik". Prošlogodišnji koncert je bio jedan od najdivnijih u našoj karijeri i ne sumnjamo da će u najmanju ruku tako biti i ove godine. Sa nestrpljenjem očekujemo da ponovo zapjevamo zajedno... ovog puta uz mnogo iznenađenja i novih pjesama - poručili su članovi benda, predvođeni pjevačem Bojanom Vaskovićem.

Žele, kažu, da baš na Dan zaljubljenih banjalučkoj publici prenesu najljepše emocije kroz nove pjesme, ali i stare, dobro poznate hitove. Organizator koncerta, čiji je početak najavljen za 20 časova, je banjalučka agencija "Kvin estrada", a ulaznice, koje koštaju deset maraka, u prodaji su na blagajni dvorane "Borik" i ispred Robne kuće "Boska".

"Leksington" bend je 2016. završio singlom "Ne postoji razlog", koji je bio i najava albuma. Spot za ovu pjesmu sniman je na brojnim lokacijama u Beogradu, a ona koja je izazvala najviše pažnje je striptiz klub.

 - Željeli smo da napravimo drugačiju priču od onih koje smo, do sada, radili. Striptiz klub pokazuje neki noćni, sakriveni život, ali to nije osnovna priča. Tema je, kao i uvijek ljubav, ali samo na malo specifičniji način - kaže frontmen benda Bojan Vasković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana