Лексингтон Бањалуци поклања Ноћ под звијездама

Глас Српске
Лексингтон Бањалуци поклања Ноћ под звијездама

Музичку "Ноћ под звијездама" доживјеће сви који дођу на концерт популарне групе "Лексингтон" 14. фебруара у спортску дворану "Борик" у Бањалуци.

Управо тога дана излази њихов албум "Ноћ под звијездама", а бањалучки наступ означиће и почетак истоимене турнеје.

- Драги наши Бањалучани, са задовољством ћемо се и ове године дружити 14. фебруара у дворани "Борик". Прошлогодишњи концерт је био један од најдивнијих у нашој каријери и не сумњамо да ће у најмању руку тако бити и ове године. Са нестрпљењем очекујемо да поново запјевамо заједно... овог пута уз много изненађења и нових пјесама - поручили су чланови бенда, предвођени пјевачем Бојаном Васковићем.

Желе, кажу, да баш на Дан заљубљених бањалучкој публици пренесу најљепше емоције кроз нове пјесме, али и старе, добро познате хитове. Организатор концерта, чији је почетак најављен за 20 часова, је бањалучка агенција "Квин естрада", а улазнице, које коштају десет марака, у продаји су на благајни дворане "Борик" и испред Робне куће "Боска".

"Лексингтон" бенд је 2016. завршио синглом "Не постоји разлог", који је био и најава албума. Спот за ову пјесму сниман је на бројним локацијама у Београду, а она која је изазвала највише пажње је стриптиз клуб.

 - Жељели смо да направимо другачију причу од оних које смо, до сада, радили. Стриптиз клуб показује неки ноћни, сакривени живот, али то није основна прича. Тема је, као и увијек љубав, али само на мало специфичнији начин - каже фронтмен бенда Бојан Васковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана