Konkurs za demo bendove zatvara se u nedjelju u ponoć

Glas Srpske
Konkurs za demo bendove zatvara se u nedjelju u ponoć

"Demofest" konkurs za demo bendove koji žele da nastupe u takmičarskom dijelu programa festivala zatvara se u nedjelju, 1. aprila, u ponoć.

"Demofest" koristi ovu priliku da još jednom pozove sve demo grupe sa EX-Yu prostora da pošalju svoje prijave na vrijeme i tako steknu uslove za eventualni nastup u Banjaluci, gdje će uz podršku Banjalučke pivare i UNESKO-a 11. godinu zaredom biti održan "Demofest".

Demofest nudi jedinstvenu priliku demo bendovima za nastup sa vrhunskim ozvučenjem i rasvjetom, pred oko 10.000 ljudi, kao i vrijedne nagrade za one koje stručni žiri proglasi najboljima.

Prva nagrada je produkcija albuma u vrijednosti 3.500 evra i druga binska oprema u vrijednosti 2.000 evra. Treća nagrada je binska oprema u vrijednosti 1.000 evra, dok je četvrta "Plavi bas", nagrada za najboljeg basistu. Takođe, bendovima koji budu nastupali u Banjaluci plaćeni su troškovi smještaja i imaju svoje domaćine. Ovogodišnji "Demofest" biće održan od 19. do 21. jula na prostoru tvrđave Kastel u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana