Конкурс за демо бендове затвара се у недјељу у поноћ

Глас Српске
Конкурс за демо бендове затвара се у недјељу у поноћ

"Демофест" конкурс за демо бендове који желе да наступе у такмичарском дијелу програма фестивала затвара се у недјељу, 1. априла, у поноћ.

"Демофест" користи ову прилику да још једном позове све демо групе са EX-Yu простора да пошаљу своје пријаве на вријеме и тако стекну услове за евентуални наступ у Бањалуци, гдје ће уз подршку Бањалучке пиваре и УНЕСКО-а 11. годину заредом бити одржан "Демофест".

Демофест нуди јединствену прилику демо бендовима за наступ са врхунским озвучењем и расвјетом, пред око 10.000 људи, као и вриједне награде за оне које стручни жири прогласи најбољима.

Прва награда је продукција албума у вриједности 3.500 евра и друга бинска опрема у вриједности 2.000 евра. Трећа награда је бинска опрема у вриједности 1.000 евра, док је четврта "Плави бас", награда за најбољег басисту. Такође, бендовима који буду наступали у Бањалуци плаћени су трошкови смјештаја и имају своје домаћине. Овогодишњи "Демофест" биће одржан од 19. до 21. јула на простору тврђаве Кастел у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана