Fetboj Slim zapalio publiku Sea Dance festivala

B92
Fetboj Slim zapalio publiku Sea Dance festivala

Jedna od najvećih svetskih DJ zvijezda Fetboj Slim okupio je sinoć oko 23.000 posetilaca na drugoj večeri muzičkog festivala Si dens na Jazu kod Budve.

Fetboj Slim je publici na budvanskoj plaži priredio užitak savremeng plesnog zvuka i putovanje kroz muzički vrtlog fanka, hausa, tehna, elektra, hip-hopa i rokenrola.


U svoj vrtoglavi miks ubacivao je muzičke fraze grupa Kvin  ili Ramouns, koje bi istovremeno gledali na velikom ekranu iza njega, a kada mu se na pozornici u remiksu "pridružio" i veliki Prins, atmosfera na Jazu dovela je Si dens do tačke ključanja, prenijeli su dio atmosphere organizatori.

Pred kraj nastupa, Fetboj Slim je skinuo košulju ispod koje je ostao u bijelom dresu reprezentacije humanitaraca iz Egzit fondacije na kojoj je pisalo njegovo ime pod brojem 63.

''U jednom trenutku, Si dens je i doslovno bio jedina svijetla tačka na većem dijelu primorja, jer je došlo do masovnog nestanka struje, što se na festivalu nije ni prijetilo zbog aktivnih agregata" naveli su organizatori.

Finale festivala ove godine donosi duh Jamajke koji na glavnu binu donosi majstor za morski ples Šon Pol.

Dobitnik dvije Gremi nagrade iza sebe ima preko 30 svjetskih hitova među kojima su "Get Bysy", "Tempreture", "Gimme The Light", "We Be Burning " i mnogi drugi.

Prvo festivalsko veče obilježio je nastup britanskog soul pjevača Pola Njumena čiji je nastup, prema organizatorima pratilo 18.000 posjetilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana