Фетбој Слим запалио публику Сеа Данце фестивала

Б92
Фетбој Слим запалио публику Сеа Данце фестивала

Једна од највећих светских DJ звијезда Фетбој Слим окупио је синоћ око 23.000 посетилаца на другој вечери музичког фестивала Си денс на Јазу код Будве.

Фетбој Слим је публици на будванској плажи приредио ужитак савременг плесног звука и путовање кроз музички вртлог фанка, хауса, техна, електра, хип-хопа и рокенрола.


У свој вртоглави микс убацивао је музичке фразе група Квин  или Рамоунс, које би истовремено гледали на великом екрану иза њега, а када му се на позорници у ремиксу "придружио" и велики Принс, атмосфера на Јазу довела је Си денс до тачке кључања, пренијели су дио атмоспхере организатори.

Пред крај наступа, Фетбој Слим је скинуо кошуљу испод које је остао у бијелом дресу репрезентације хуманитараца из Егзит фондације на којој је писало његово име под бројем 63.

''У једном тренутку, Си денс је и дословно био једина свијетла тачка на већем дијелу приморја, јер је дошло до масовног нестанка струје, што се на фестивалу није ни пријетило због активних агрегата" навели су организатори.

Финале фестивала ове године доноси дух Јамајке који на главну бину доноси мајстор за морски плес Шон Пол.

Добитник двије Греми награде иза себе има преко 30 свјетских хитова међу којима су "Get Bysy", "Tempreture", "Gimme The Light", "We Be Burning " и многи други.

Прво фестивалско вече обиљежио је наступ британског соул пјевача Пола Њумена чији је наступ, према организаторима пратило 18.000 посјетилаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана