Bubnjar Metalike se osvrnuo na moderne bendove: Više me ništa ne inspiriše

Agencije
Bubnjar Metalike se osvrnuo na moderne bendove: Više me ništa ne inspiriše

Lars Urlih bubnjar "Metallice" poznat je kao neko ko uvijek kaže ono što misli, bez uvijanja. Sada se osvrnuo na moderne bendove i izjavio kako kvalitetnih benodva ima sve manje i manje.

Lars Ulrih izjavio je da je jako nesrećan zbog činjenice da što nema više modernih bendova koji bi ga inspirisali, kao što su to nekada bili bendovi poput "Guns N' Roses", "Nirvane" ili "Oasis".


"Prije deset ili 30 godina, bilo je drugačije. Na primjer, 'O bože, vidi kako su dobri ‘Guns N' Roses. O bože, ko su ovi ‘Nirvana’ likovi! ‘Oasis’!", izjavio je bubnjar u intervjuu za časpois "Noisey"

"Slušao sam ih i želio sam da ih upoznam. A sada, nema bendova koji imaju uticaja na mene. Posljdnji put kada sam pomislio da me neki bend inspiriše, bilo je kada sam čuo bend ‘The Sword’ iz Ostina u Teksasu. Rok koji me je podsjetio na neku vrstu modernog ‘Black Sabbath’. Super kul. Oni su se pojavili prije sedam ili osam godina i jednostavno sam morao da povedem te momke na turneju".

Roker je nastavio: "Postoji norveški bend Kvelertak. Ovih bendova ima veoma malo danas. Ovo nije crno-bijela izjava. Znam trenutno više o filmu nego o muzici jer ga više pratim. To ne znači da, ako nešto sjajno naiđe i obori me s nogu, neću pohvaliti, samo ima ih sve manje i manje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana