Бубњар Металике се осврнуо на модерне бендове: Више ме ништа не инспирише

Агенције
Бубњар Металике се осврнуо на модерне бендове: Више ме ништа не инспирише

Ларс Урлих бубњар "Metallice" познат је као неко ко увијек каже оно што мисли, без увијања. Сада се осврнуо на модерне бендове и изјавио како квалитетних бенодва има све мање и мање.

Ларс Улрих изјавио је да је јако несрећан због чињенице да што нема више модерних бендова који би га инспирисали, као што су то некада били бендови попут "Guns N' Roses", "Нирване" или "Оасис".


"Прије десет или 30 година, било је другачије. На примјер, 'О боже, види како су добри ‘Guns N' Roses. О боже, ко су ови ‘Нирвана’ ликови! ‘Оасис’!", изјавио је бубњар у интервјуу за часпоис "Noisey"

"Слушао сам их и желио сам да их упознам. А сада, нема бендова који имају утицаја на мене. Посљдњи пут када сам помислио да ме неки бенд инспирише, било је када сам чуо бенд ‘The Sword’ из Остина у Тексасу. Рок који ме је подсјетио на неку врсту модерног ‘Black Sabbath’. Супер кул. Они су се појавили прије седам или осам година и једноставно сам морао да поведем те момке на турнеју".

Рокер је наставио: "Постоји норвешки бенд Квелертак. Ових бендова има веома мало данас. Ово није црно-бијела изјава. Знам тренутно више о филму него о музици јер га више пратим. То не значи да, ако нешто сјајно наиђе и обори ме с ногу, нећу похвалити, само има их све мање и мање".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана