Седмични хороскоп (од 11. до 17. октобра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 11. до 17. октобра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Пуни сте снаге и жеље да се изборите за мјесто у друштву којем припадате. Уколико не изађете на крај са толиком количином енергије, биће невоље. Послови којима се бавите заиста су ситни. Потенцијала имате за нешто веће, али још увијек нисте добили понуду. Повољни планетарни аспекти утицаће на то да је добијете.

Бик, 21.04 - 20.05

У све што вам се дешава уплетена је карма. На мноштво догађаја слабо можете да утичете. Они су широког спектра, али доносе и велику срећу. Болови у ногама само су посљедица ношења неадекватне обуће, равних стопала или проширених вена. Можда од свега има по мало. Савјет: Конкуренција је неумољива, па може успорити ваш напредак. Пазите!

Близанци, 21.05 - 20.06

Имате превише обавеза, тако да о себи не можете много да размишљате, што утиче на то да слабо разумијете не само жеље партнера већ и сами себе. Преосјетљиви сте и саможиви, мада тога нисте свјесни. Због чега повремено бјежите у самоћу и избјегавате отворен разговор? Чега се плашите? Савјет: Колебљивост је посљедица емотивне нестабилности.

Рак, 21.06 - 20.07

Постигли сте унутрашњи мир. Интуиција вам умногоме помаже да добро функционишете. Мудрост је такође у игри, па вас мало ко може насамарити. Послове обављате са себи својственом лакоћом. Са сарадницима фантастично функционишете, јер сте их поставили на право мјесто. Доста је било грешака на плану посла.

Лав, 21.07 - 21.08

Прибјегавате интроспекцији, у жељи да боље упознате себе. Никад није касно за то, мада мислите да је требало и раније стећи увид у сопствене поступке. Проблеми које до сада нисте имали ступају на сцену. Болови у предјелу доњег дијела кичме само су рефлексног типа. Проконтролишите бубреге. Савјет: Потражите савјет пријатеља у извјесној ситуацији коју сами не можете да ријешите.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Удружујете се са пријатељима с циљем да се проведете. Схватили сте да посао, који вас је досад чинио нервозним, није главна ствар у животу. Са партнером сте у феноменалним односима. Стријелац је особа која највише одговара вашој промјенљивој природи. И ви одговарате њему, јер сте вриједни. Савјет: Само ако добро разрадите план и будете тактични, имаћете шансе да обједините и посао и љубав.

Вага, 23.09 - 22.10

Оличење сте воље и упорности. Нешто што сте себи задали - ових дана ћете спровести и у дјело. Ништа вас не може омести. Брзо радите само оне послове које волите. Све остало отаљавате. У извјесној ситуацији дјелујете непромишљено. Ударајући главом о зид, можете га разбити. Савјет: Емотивност и брзоплетост могу бити фатални.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пред вама су изузетно пријатни тренуци. Позиви на забаве и провод, али и враћање дому - одмарају вас од гомиле оптерећујућих пословних обавеза. Импулсивне реакције доводе до нервозе и повреда. Будите опрезни. Пошто је склоност ка зачећу појачана, имајте то у виду. Савјет: У ситуацији у којој се налазите треба бити тактичан и примијенити дипломатију.

Стрелац, 23.11 - 20.12

Планирате будуће догађаје. Машта је до те мјере интензивна, да захтијева благо атерирање. Далеки крајеви засад су недостижни, али је зато излет реалност. Брак, проширење породице, хармонични односи са партнером - чине да постајете свјесни значаја домаћег огњишта. Мало сте закаснили, али шта да се ради!

Јарац, 21.12 - 19.01

Веома узбудљиви тренуци тренутно су пред вама. И партнер нуди мноштво повољних прилика. Колико ћете их и како искористити - зависи искључиво од вас. Посао је у другом плану. Окренути сте паметнијим стварима, што не значи да овај сегмент трпи. Само га одлажете за повољније вријеме. Паметно! Савјет: Морате више вјеровати себи и сопственим квалитетима.

Водолија, 20.01 - 18.02

Околини сте чврст ослонац и подршка. Будући да сте досљедни у неким поступцима, не дозволите себи неочекиване реакције. Главобоља вам може задавати сметње, а посљедица је промјенљивог атмосферског притиска. Дуван и алкохол такође су узроци болова. Уколико се нађете у конфликтној ситуацији, не будите насилни.

Рибе, 19.02 - 20.03

Улазите у сасвим нов период, који захтијева превазилажење разних ограничења. Биће успјешни само они припадници знака који су на вријеме нешто предузели. Са партнером покушавате да нађете заједнички језик, али то тешко иде. Веза је у кризи, па ћете - само уколико будете спремни да попустите и опростите - остати заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана