Rukometni klub Borac m:tel: Stigao Jokanović

D. P.
Rukometni klub Borac m:tel: Stigao Jokanović

Banjaluka - Novi član Rukometnog kluba Borac m:tel postao je doskorašnji golman sarajevske Bosne Petar Jokanović.

Ovo će biti drugi put da Jokanović oblači dres Banjalučana, a prvi put bilo je to kada je sa 17 godina stigao iz Kotor Varoša. Iz Borca je otišao u trebinjski Leotar, a potom bio član Dervente i Bosne. Nalazio se na spisku selektora BiH Dragana Markovića, ali je kao četvrti golman otpao i nije otputovao na Svjetsko prvenstvo u Katar.

- Sa Jokanovićem smo dogovorili saradnju do kraja sezone, a došao je kao alternativa za Mirzu Haseljića, koji je prešao u redove premijerligaša Vogošće - naglasio je član Upravnog odbora Banjalučana Vladimir Branković.

Održana je i sjednica UO RK Borac m:tel, na kojoj se razgovaralo o aktuelnoj situaciji u klubu, kao i o mogućem nasljedniku Nebojše Golića, koji je nedavno podnio ostavku na mjesto direktora.

- Odlučili smo da do imenovanja novog direktora tu funkciju obavlja Upravni odbor. Planiramo u što skorije vrijeme da imenujemo novog direktora, ali prije toga želimo da riješimo neke od nagomilanih problema, poslije čega će biti raspisan konkurs za prvog operativca kluba. Usvojili smo i rebalans budžeta za 2015. godinu, što znači da će doći do štednje na svim poljima - istakao je Branković i dodao da će pripreme "crveno-plavih" za nastavak sezone početi u četvrtak, 15. januara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana