Рукометни клуб Борац м:тел: Стигао Јокановић

Д. П.
Рукометни клуб Борац м:тел: Стигао Јокановић

Бањалука - Нови члан Рукометног клуба Борац м:тел постао је доскорашњи голман сарајевске Босне Петар Јокановић.

Ово ће бити други пут да Јокановић облачи дрес Бањалучана, а први пут било је то када је са 17 година стигао из Котор Вароша. Из Борца је отишао у требињски Леотар, а потом био члан Дервенте и Босне. Налазио се на списку селектора БиХ Драгана Марковића, али је као четврти голман отпао и није отпутовао на Свјетско првенство у Катар.

- Са Јокановићем смо договорили сарадњу до краја сезоне, а дошао је као алтернатива за Мирзу Хасељића, који је прешао у редове премијерлигаша Вогошће - нагласио је члан Управног одбора Бањалучана Владимир Бранковић.

Одржана је и сједница УО РК Борац м:тел, на којој се разговарало о актуелној ситуацији у клубу, као и о могућем насљеднику Небојше Голића, који је недавно поднио оставку на мјесто директора.

- Одлучили смо да до именовања новог директора ту функцију обавља Управни одбор. Планирамо у што скорије вријеме да именујемо новог директора, али прије тога желимо да ријешимо неке од нагомиланих проблема, послије чега ће бити расписан конкурс за првог оперативца клуба. Усвојили смо и ребаланс буџета за 2015. годину, што значи да ће доћи до штедње на свим пољима - истакао је Бранковић и додао да ће припреме "црвено-плавих" за наставак сезоне почети у четвртак, 15. јануара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана