Kuzmanović za ubojitiji napad Drine

D. G.
Kuzmanović za ubojitiji napad Drine

Zvornik - Ekspediciji Drine, koja se od nedjelje nalazi na pripremama u Igalu, juče se priključio doskorašnji napadač Borca Mićo Kuzmanović.

Poslije lijevog beka Zvezdana Đorđilovića, Kuzmanović je drugi fudbaler koji je dres banjalučkog premijerligaša ove zime zamijenio dresom Drine. Očigledno je da se u taboru Zvorničana ne mire sa naizgled bezizlaznom situacijom kada je u pitanju borba za opstanak u Premijer ligi pa na sve načine pokušavaju da dodatno ojačaju tim za preostalih 12 mečeva proljećnog dijela sezone.

- Imamo zaista sve uslove za rad u Igalu. Tereni su dobri, smještaj takođe, pa očekujemo da igrači daju sve od sebe da se što bolje pripreme. Ekipi se priključio i Kuzmanović koji može da igra na više pozicija u napadu. Još bi trebalo da nam stigne jedan iskusni špic i štoper, čime bismo zaključili listu pojačanja - rekao je sportski direktor Drine Milan Đokić.

Zvorničani su juče odigrali i prvu pripremnu utakmicu protiv lokalnog ligaša Igala i doživjeli poraz sa 1:0. Već sutra igraju protiv Grblja, a u nedjelju će prilikom povratka u Zvornik svratiti u Trebinje i odigrati meč protiv Leotara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana