Кузмановић за убојитији напад Дрине

Д. Г.
Кузмановић за убојитији напад Дрине

Зворник - Експедицији Дрине, која се од недјеље налази на припремама у Игалу, јуче се прикључио доскорашњи нападач Борца Мићо Кузмановић.

Послије лијевог бека Звездана Ђорђиловића, Кузмановић је други фудбалер који је дрес бањалучког премијерлигаша ове зиме замијенио дресом Дрине. Очигледно је да се у табору Зворничана не мире са наизглед безизлазном ситуацијом када је у питању борба за опстанак у Премијер лиги па на све начине покушавају да додатно ојачају тим за преосталих 12 мечева прољећног дијела сезоне.

- Имамо заиста све услове за рад у Игалу. Терени су добри, смјештај такође, па очекујемо да играчи дају све од себе да се што боље припреме. Екипи се прикључио и Кузмановић који може да игра на више позиција у нападу. Још би требало да нам стигне један искусни шпиц и штопер, чиме бисмо закључили листу појачања - рекао је спортски директор Дрине Милан Ђокић.

Зворничани су јуче одиграли и прву припремну утакмицу против локалног лигаша Игала и доживјели пораз са 1:0. Већ сутра играју против Грбља, а у недјељу ће приликом повратка у Зворник свратити у Требиње и одиграти меч против Леотара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана