Kranj Zarica lak zalogaj za fudbalere Borca

D. P.
Kranj Zarica lak zalogaj za fudbalere Borca

Banjaluka - Pred sam povratak sa mini-priprema u Sloveniji fudbaleri Borca odigrali su kontrolni susret protiv trećeligaša Kranj Zarice i zabilježili visoku pobjedu od 7:2.

Najbolji pojedinac meča bio je povratnik u redove Banjalučana Joco Stokić, koji je postigao tri gola. Dva pogotka postigao je Stefan Dujaković, dok su se po jednom u strijelce upisali Dušan Stevandić i Nebojša Stjepanović. U prvom poluvremenu nastupio je najbolji tim kojim trenutno raspolaže trener "crveno-plavih" Vinko Marinović, dok su u nastavku utakmice zaigrali "rezervisti".

- Utakmica je imala humanitarni karakter, a odigrana je povodom 40 godina postojanja kluba i pola vijeka od nastanka dijela grada Kranja koji se zove Zarica. Prezadovoljni smo onim što smo uradili u prethodna četiri dana, u kojima je prevashodan cilj bio da se novajlije što bolje upoznaju za ostatkom ekipe - naglasio je sportski direktor Borca Slobodan Starčević, koji je zahvalio na gostoprimstvu čelnicima opštine Kranj i FK Kranj Zarica.

Fudbaleri Borca juče su imali slobodan dan, a već danas se sele na Balkanu, gdje će boraviti narednih pet dana.

- Treniraćemo na stadionu Slobode u Mrkonjić Gradu, a za petak je planiran prijateljski susret sa hrvatskim prvoligašem Istrom 1961 iz Pule. Poslije te utakmice vraćamo se kući. Po povratku u Banjaluku nastavićemo da treniramo i igramo kontrolne utakmice, a postoji mogućnost da odemo na još jedne sedmodnevne pripreme - rekao je Starčević i dodao da će se golman Asmir Avdukić, koji je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ekipi priključiti po povratku sa Balkane.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana