Крањ Зарица лак залогај за фудбалере Борца

Д. П.
Крањ Зарица лак залогај за фудбалере Борца

Бањалука - Пред сам повратак са мини-припрема у Словенији фудбалери Борца одиграли су контролни сусрет против трећелигаша Крањ Зарице и забиљежили високу побједу од 7:2.

Најбољи појединац меча био је повратник у редове Бањалучана Јоцо Стокић, који је постигао три гола. Два поготка постигао је Стефан Дујаковић, док су се по једном у стријелце уписали Душан Стевандић и Небојша Стјепановић. У првом полувремену наступио је најбољи тим којим тренутно располаже тренер "црвено-плавих" Винко Мариновић, док су у наставку утакмице заиграли "резервисти".

- Утакмица је имала хуманитарни карактер, а одиграна је поводом 40 година постојања клуба и пола вијека од настанка дијела града Крања који се зове Зарица. Презадовољни смо оним што смо урадили у претходна четири дана, у којима је превасходан циљ био да се новајлије што боље упознају за остатком екипе - нагласио је спортски директор Борца Слободан Старчевић, који је захвалио на гостопримству челницима општине Крањ и ФК Крањ Зарица.

Фудбалери Борца јуче су имали слободан дан, а већ данас се селе на Балкану, гдје ће боравити наредних пет дана.

- Тренираћемо на стадиону Слободе у Мркоњић Граду, а за петак је планиран пријатељски сусрет са хрватским прволигашем Истром 1961 из Пуле. Послије те утакмице враћамо се кући. По повратку у Бањалуку наставићемо да тренирамо и играмо контролне утакмице, а постоји могућност да одемо на још једне седмодневне припреме - рекао је Старчевић и додао да ће се голман Асмир Авдукић, који је наступио на Свјетском првенству у Бразилу, екипи прикључити по повратку са Балкане.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана