Košarkaši Igokee pripremaju se za gostovanje Levskom

M.Z.
Košarkaši Igokee pripremaju se za gostovanje Levskom

Laktaši - Košarkaše Igokee u 23. kolu ABA lige u ponedjeljak gostuju najslabijoj ekipi u ligi Levskom.

Osokoljeni osvajanjem Kupa BiH, te sve boljim partijama u posljednjih nekoliko kola regionalnog takmičenja, Aleksandrovčani imaju lijepu priliku da upišu osmu pobjedu i krenu ka sredini tabele. U jednom trenutku bilo je izvjesno da će Levski napustiti takmičenje zbog velikih finansijskih problema, ali je uprava kluba nekako pronašla sredstva, pa poslije brojnih odlazaka igrača čak dovela nekoliko pojačanja. Najpoznatiji je bivši bugarski reprezentativac Filip Videnov. Ipak, jedan od ključnih igrača u posljednjim uspjesima Igokee Marko Čakarević vjeruje da će njegova ekipa osvojili nova dva boda.

- Levski ima samo jednu pobjedu u dosadašnja 22 kola i poslednji su tabeli. Znamo da imaju mnogo problema i sigurno da atmosfera u ekipi nije najbolja, ali ne verujem da će se predati. Nastojaće da koliko-toliko poprave utisak. Međutim, sve je na nama i ako budemo odigrali na nivou kako smo igrali u poslednjih nekoliko utakmica mislim da ćemo upisati pobedu - rekao je Čakarević.

Parovi 23. kola, subota: Solnok - Budućnost (19 časova), Krka - Zadar (21). Nedjelja: MZT - Olimpija (17)Partizan - Crvena zvezda (19), Ponedjeljak: Levski - Igokea (18), Metalac - Cibona (21).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana