Кошаркаши Игокее припремају се за гостовање Левском

М.З.
Кошаркаши Игокее припремају се за гостовање Левском

Лакташи - Кошаркаше Игокее у 23. колу АБА лиге у понедјељак гостују најслабијој екипи у лиги Левском.

Осокољени освајањем Купа БиХ, те све бољим партијама у посљедњих неколико кола регионалног такмичења, Александровчани имају лијепу прилику да упишу осму побједу и крену ка средини табеле. У једном тренутку било је извјесно да ће Левски напустити такмичење због великих финансијских проблема, али је управа клуба некако пронашла средства, па послије бројних одлазака играча чак довела неколико појачања. Најпознатији је бивши бугарски репрезентативац Филип Виденов. Ипак, један од кључних играча у посљедњим успјесима Игокее Марко Чакаревић вјерује да ће његова екипа освојили нова два бода.

- Левски има само једну побједу у досадашња 22 кола и последњи су табели. Знамо да имају много проблема и сигурно да атмосфера у екипи није најбоља, али не верујем да ће се предати. Настојаће да колико-толико поправе утисак. Међутим, све је на нама и ако будемо одиграли на нивоу како смо играли у последњих неколико утакмица мислим да ћемо уписати победу - рекао је Чакаревић.

Парови 23. кола, субота: Солнок - Будућност (19 часова), Крка - Задар (21). Недјеља: МЗТ - Олимпија (17)Партизан - Црвена звезда (19), Понедјељак: Левски - Игокеа (18), Металац - Цибона (21).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана