Jelisavac čeka novajlije

N. Đ.
Jelisavac čeka novajlije

Novi Grad - Prozivkom fudbalera novogradske Slobode počele su pripreme prvoligaša Republike Srpske sa najdužim stažom u ovom rangu takmičenja.

Poslije jesenjeg dijela "crveni" su ispunili očekivanja osvajanjem petog mjesta, a prije starta šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac održao je sastanak sa svojim izabranicima.

- Iz jesenjeg igračkog kadra nedostaju Marinko Rastoka, koji je uzeo ispisnicu te Milovan Aćić sa kojim smo najavili prestanak saradnje još u finišu sezone. Želju da nastave karijeru u Austriji imaju Jovan Stojanović i Bojan Zdjelar, a Nedeljko Crnomarković nije se pojavio na prozivci zamolivši da se kasnije uključi u rad - naglasio je Jelisavac.

Na prozivci je bilo 20 fudbalera: golmani: Milan Kondić, Damir Krupić, Slobodan Majkić, te igrači: Mirko Tica, Mile Popović, Elvis Mešić, Edvin Hamzić, Saša Kovačević, Aleksandar Žujić, Milan Zec, Arnes Brkić, Aleksandar Vojnović, Ljuban Antonić, Igor Kenjalo, Marko Ćulibrk, Mirza Mustedanagić, Dražen Babić, Noris Delalić, Amar Šumić, Sreten Drljača. Izvjesno je da se na "Mlakve" vratio golman Majkić, koji je jedno vrijeme boravio u Švedskoj i konkurisaće za mjesto među stativama umjesto dosadašnjeg trećeg čuvara mreže Elvisa Musića. Prvom timu priključen je i junior Sreten Drljača.

- Za sada još nemamo pojačanja, ali neophodni su nam igrači na pozicijama lijevog bočnog i špica. Vjerujemo da ćemo uskoro kompletirati redove - najavio je strateg Novograđana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana