Јелисавац чека новајлије

Н. Ђ.
Јелисавац чека новајлије

Нови Град - Прозивком фудбалера новоградске Слободе почеле су припреме прволигаша Републике Српске са најдужим стажом у овом рангу такмичења.

Послије јесењег дијела "црвени" су испунили очекивања освајањем петог мјеста, а прије старта шеф стручног штаба Златко Јелисавац одржао је састанак са својим изабраницима.

- Из јесењег играчког кадра недостају Маринко Растока, који је узео исписницу те Милован Аћић са којим смо најавили престанак сарадње још у финишу сезоне. Жељу да наставе каријеру у Аустрији имају Јован Стојановић и Бојан Здјелар, а Недељко Црномарковић није се појавио на прозивци замоливши да се касније укључи у рад - нагласио је Јелисавац.

На прозивци је било 20 фудбалера: голмани: Милан Кондић, Дамир Крупић, Слободан Мајкић, те играчи: Мирко Тица, Миле Поповић, Елвис Мешић, Едвин Хамзић, Саша Ковачевић, Александар Жујић, Милан Зец, Арнес Бркић, Александар Војновић, Љубан Антонић, Игор Кењало, Марко Ћулибрк, Мирза Мустеданагић, Дражен Бабић, Норис Делалић, Амар Шумић, Сретен Дрљача. Извјесно је да се на "Млакве" вратио голман Мајкић, који је једно вријеме боравио у Шведској и конкурисаће за мјесто међу стативама умјесто досадашњег трећег чувара мреже Елвиса Мусића. Првом тиму прикључен је и јуниор Сретен Дрљача.

- За сада још немамо појачања, али неопходни су нам играчи на позицијама лијевог бочног и шпица. Вјерујемо да ћемо ускоро комплетирати редове - најавио је стратег Новограђана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана