Bez pobjednika i golova u derbiju 11. kola Prve lige RS: Lideru samo bod protiv Željezničara

Agencije
Bez pobjednika i golova u derbiju 11. kola Prve lige RS: Lideru samo bod protiv Željezničara

Banjaluka - Derbi 11. kola Prve lige Republike Srpske između Željezničar Sport tima i Zvijezde 09 završio je bez golova, ali su i pored toga gledaoci mogli vidjeti odličnu utakmicu sa dosta šansi.

Strijelci nisu bili koncentrisani u završnici napada, ali po nekoliko odličnih odbrana imali su golmani Mladen Kukrika i Nikola Lakić. Mlada ekipa Željezničara pokazala je da se može nositi sa najboljim ekipama iz lige, iako joj je ovo debi u društvu najboljih.

- Remi je najrealniji ishod i zadovoljan sam bodom. Imali smo dosta dobrih šansi i ostaje žal za pobjedom, ali smo igrali protiv lidera prvenstva i ne treba da budemo nezadovoljni - kazao je trener Banjalučana Branislav Krunić.

S druge strane tim iz etno-sela Stanišići je ovim remijem zadržao prvo mjesto, ali su se u klubu nadali pobjedi.

- S obzirom na to da nisu igrala naša tri standardna igrača mogu biti zadovoljan bodom. Išli smo na sva tri, pritiskali smo, ali Željezničar je igrao disciplinovano i čestitam im na dobroj utakmici - istakao je trener Zvijezde 09 Mile Lazarević.

Plasman: 1. Zvijezda 24, 2. Rudar Prijedor 22, Drina (Z) 22, 4. Tekstilac K. 20, 5. Slavija 17, 6. Podrinje 16, 7. Sloboda (MG) 15, 8. Željezničar ST 14, 9. Napredak 8, 10. Sloga (D) 8, 11. Sutjeska 7, 12. Kozara 6.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana