Завео своју ћерку, сад је отац и дjед истом дjетету

Агенције
Завео своју ћерку, сад је отац и дjед истом дjетету

Професор и његова тада шеснаестогодишња ученица су за сродство сазнали тек након што су стигли резултати теста очинства.

Алфред Мокоена, Јужноафриканац из села надомак Хејзивјуа, препричао је локалним медијима како га је у животу задесила несвакидашња мука, како је постао истовремено дjед и отац истом дjетету.

Некадашњи је професор, наиме, незнајући да му је то рођена ћерка, прије четири године завео своју шеснаестогодишњу ученицу која му је недуго потом на свијет донијела сина, односно унука.

Сада двадесетогодишња Нонланла Нксумало је локалним медијима потврдила да она и Мокоена тада нису имали појма да су отац и ћерка, а рекла је и да су за крвно сродство сазнали тек након што су стигли резултати теста очинства који је он затражио.

Мокоена је из страха за своју репутацију неко вријеме одбијао да призна да је имао сексуалне односе с дјевојком, па је чак и претио смрћу новинару који је истраживао причу.

“Извињавам се новинару што сам тако поступио. У то сам вријеме био јако збуњен и нисам хтио да људи знају за моје срамотне поступке”, изјавио је прије неколико дана Мокоена, па до краја отворио душу:

“Извињавам се и зато што сам властиту ћерку игнорисао све ове године иако сам знао да живи недалеко од мене и да одгаја моје дијете. Искористио сам је, искористио сам њену младост и чињеницу да ме поштовала као професора”, додао је.

Нонланла је нагласила како би се вјероватно сломила да јој мајка и очух нису пружали подршку, те додала како је дуго живјела у страху да ће дијете бити хендикепирано.

“Сада су му четири, нормално хода и говори, па сам увјерена да је с њим све у реду. Али заиста немам појма како ћу му једног дана објаснити да му је отац уједно и дјед”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана