Продавала је хљеб на улици, а онда је случајно упала у кадар фотографу: Остало је историја

Агенције
Продавала је хљеб на улици, а онда је случајно упала у кадар фотографу: Остало је историја

Олаџумок Орисагуна (27) била је продавачица хљеба у Лагосу у Нигерији када је случајно упала у кадар током сликања познатог британског репера Тинија Темпе у његовој родној земљи.

Фотографкиња Ти Бело није ни уочила да јој је прелијепа Олаџумок упала у кадар све док није сређивала фотографије. Тада је примјетила да је ухватила невјероватан кадар, као и да је млада дјевојка прелијепа.


Она је фотографију одмах објавила на друштвеним мрежама уз молбу да дјевојку пронађе и од ње направи модела.

"Случајно је пролазила док сам сликала. Она би дефинитивно требало да буде модел. Радо ћу јој помоћи у томе ако је заинтересована. Помозите ми да је пронађем", написала је.

Послије мало муке она је коначно успијела да је пронађе и открила је да је лијепа Африканка мајка двоје дјеце са невјероватном животном причом.

Наиме, Олаџумок је тешко живјела са својим супругом који је мајстор из оближењег села, а пар има двоје дјеце. Убрзо га је оставила и са дјецом, четрнаестомесечном ћерком и петогодишњим сином се преселила у Лагос.

Фотографкиња је сада још одлучнија те намјерава да сними кратак документарац о њој, а већ је успијела да "повуче везе" како би се ова љепотица нашла на насловници "Style" магазина и то не сама, већ са својом ћерком Грејс.

"Знала сам да смо пронашли звијезду", каже Ти Бело.

У понједељак лијепа Олаџумок је потписала уговор са модном агенцијом Few Models.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана