Нострадамусова предвиђања за 2017: Италија у кризи, неукротива САД, а Русија...

Агенције
Нострадамусова предвиђања за 2017: Италија у кризи, неукротива САД, а Русија...

Италија ће бити ново кризно жариште Европе, Русија и Украјина ће склопити примирје, САД ће бити неукротиве, а свијет ће бити у страху од тероризма и биолошког ратовања.

Ово су само нека од Нострадамусових пророчанстава за 2017. годину.


Кина би могла да направо одважне кораке према ублажавању економске неравнотеже у свијету, што ће имати далекосежне посљедице.

Италија ће се наћи у финансијским проблемима након што се суочи с растом стопе незапослености и кредита, чиме ће постати ново кризно жариште еврозоне.

Након неуспјеха референдума на којем ће Италијани одбити уставне реформе и оставке Матеа Рензија земља бити суочена са великом економском кризом.

Тренутна свјетска суперсила, претпоставља се да се то односи на Сједињене Државе, биће неукротива и неспособна, што се пак поклапа с Трамповим преузимањем власти.

Нострадамус предвиђа у 2017. години ново примирје између Русије и Украјине, које неће наићи на одобравање САД-а, али ће добити подршку ЕУ.

У Латинској Америци, владе ће се све мање бити лијево оријентисане, а то би могло довести до ширења грађанских немира.

Најзастрашујуће пророчанство је оно о тзв. "топлом рату", а тиче се глобалног загријавања и недостатка ресурса, при чему се као највеће пријетње спомињу биолошко ратовање и тероризам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана