Вулин: Србија ће увијек бринути о свим Србима

Срна
Вулин: Србија ће увијек бринути о свим Србима

Босански Петровац - Министар одбране Србије Александар Вулин поручио је данас у Босанском Петровцу да ће Влада и предсједник Србије увијек бринути о Србима, без обзира гдје живе, те да Србија жели БиХ која поштује Републику Српску и сваког

грађанина.Вулин је објаснио да Срби знају да могу "да уживају заштиту своје државе и свих највиших политичких представника Србије".


"На овај начин показујемо колико нам је стало до Срба", рекао је Вулин новинарима у Босанском Петровцу гдје је присуствовао устоличењу новоизабраног епископа бихаћко-петровачког Сергија, а том приликом изразио је задовољство што је на земљи својих предака.

Он је рекао да је Србија један од гараната Дејтонског споразума и жели да БиХ буде стабилна, мирна, слободна, сигурна и добра према свим грађанима.

"Дејтонски споразум је донио мир и не сме бити мењан без асполутне сагласности сва три конститутивна народа, као и свих земаља гараната тог споразума. Ми хоћемо БиХ која поштује Републику Српску и сваког грађанина", поручио је Вулин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана