Стевандић: Стари сазив Савјета министара злоупотребљава сваку ситуацију

Срна
Стевандић: Стари сазив Савјета министара злоупотребљава сваку ситуацију

Бањалука - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је вечерас да је формирање Савјета министара БиХ још неизвјесно, јер људи из старог сазива користе сваку прилику да злоупотријебе све ситуације, па и трагичан догађај убиства Славише Крунића.

“Тај догађај је министар безбједности у Савјету министара у техничком мандату /Драган Мектић/ покушао да искористи као нови модел сукоба власти и опозиције”, рекао је Стевандић.

Он је додао да су се Мектићеви наводи - да је синоћње убиство Крунића са “потписом власти”, показали као неистина и скретање пажње јер је полиција у року од 15 часова открила убице.

Стевандић је новинарима уочи почетка Скупштине бањалучке Градске организације Уједињене Српске рекао да ова странка у Бањалуци на сваком кораку функционише на најбољи начин, наводећи као примјер да је на подручју града формирано више од 200 мјесних одбора.

“Уједињена Српска може бити примјер и водиља за све људе у Републици Српској који хоће да се баве политиком. Са пуно поноса и организовани дочекујемо све наредне изазове и надамо се јачању Српске, бољој економској политици, те повратку младих и обезбјеђивању услова да млади остају на овим просторима”, остакао је Стевандић.

На вечерашњој скупштини изабран је нови Градски одбор бањалучке организације Уједињене Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана