Русија: Отац убио своје шесторо деце?

Агенције
Русија: Отац убио своје шесторо деце?

Раскомадана дјечија тијела пронађена су у руском граду Њижниј Новгород, у стану гдје је раније живјело шесторо дјеце.

Како наводи Раша тудеј, специјални тим полиције је покренуо истрагу, а радници вртића у који су ишла дјеца из тог стана навели су да дјеца нису долазила од 25. јула.

У саопштењу полиције се наводи да нико није отварао врата стана у граду на реци Волги, па су специјалци морали да уђу кроз прозор и ту су затекли стравичан призор.

"Комшије су рекле да су дан раније видјеле оца дјеце који је отишао у непознатом правцу. Тражимо родитеље дјеце, а покушавамо и да установимо број дјеце жртава", наводи се у саопштењу истражитеља.

Неименовани извор из полиције је рекао Интерфаксу да су пронађени само дијелови тела, као и да је убијена и мајка дјеце, која је наводно била у другом стању.

Комшије су родитеље дјеце описале као веома религиозне људе, који су својој дјеци бранили да једу рибу и месо. Локални медији наводе да је у породици било троје мушке и троје женске деце.

Као осумњичени за смрт дјеце наведен је отац, 51-годишњи Олег Б, некадашњи припадник адвентистичке цркве у региону Владимир, међутим, он је био прогнан због прељубе после чега се преселио у Нижњи гдје је основао породицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана