Дјевојку силовала три мигранта, момак пребијен и везан био приморан да гледа

avaz.ba
Дјевојку силовала три мигранта, момак пребијен и везан био приморан да гледа

Солун - Гркиња (23) и њен момак су пред судом поново преживјели сцене из октобра 2016, када су их на догађају организованом у име солидарности са избјеглицама напали мигранти.

Дјевојка је групно силована од стране тројице избјеглица из Алжира и Сирије, док је њен момак био претучен и везан и морао је све гледати. 

Дјевојка је са својим момком одлучила посјетити догађај организован на Универзитету у Солуну како би се исказала солидарност са избјеглицама.

У току хуманитарне журке, студенткиња и њен дечко су пролазили кроз двориште Универзитета, када су их изненада напала тројица миграната са разбијеним флашама и везали их.

Избјеглице су приморале жену на орални секс пријетњама да ће је убити заједно са њеним момком и затим су је опљачкали, а све се дешавало док је догађај за солидарност са избјеглицама у организацији студентских група и политичких невладиних организација и даље трајао само неколико метара од сцене бруталног злочина, пише Аваз.

Грчка полиција је успјела ухапсити тројицу миграната. У стану у којем су живјели мигранти полиција је пронашла дрогу, 5.500 евра у готовини и украдени накит.

Прошле седмице суд у Солуну је осудио двојицу миграната, док ће се трећем нападачу од деветнаест година судити као малољетнику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана