Дјечак којег је силовао имигрант из Ирака је српског порекла

blic.rs
Дјечак којег је силовао имигрант из Ирака је српског порекла

Беч - Дејчак којег је на базену у Аустрији силовао имигрант из Ирака је порјеклом из Србије. Његова породица је још деведесетих година из наше земље побјегла у Аустрију.

Мајка дјечака, коју су медији представили као Дуњу Р, изјавила је да силоватељ мора да иде у затвор. Како је она објаснила, изајве силоватеља су монструозне јер се бранио тиме да је имао превише сексуалне енергије.

Двадесеогодињи избјеглица из Ирака одвукао је десетогодишњака у тоалет у јавном базену Терезиенштат, гдје га је силовао. Том приликом, дјчак је претрпио толико тешке повреде да је моментално примљен у болницу ради лијечења.

"Нисам могла да верујем када сам чула шта је он изјавио... Ја долазим из Србије, живела сам пет година у колективном центру са људима различитих националности. Ви не можете да ме назовете расистом, али да кажете да сте били у великој сексуалној потреби, то је монструозно. То је као да ја одем сутра у банку и да је опљачкам јер немам довољно новца за своју децу. Знам да физичке ране могу да се залече, али ране на мојој души можда неће никад", рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана