Bilbija presrećan pozivom Baždarevića

Glas Srpske
Bilbija presrećan pozivom Baždarevića

Sarajevo - Selektor BiH Mehmed Baždarević saopštio je širi spisak igrača na koje će računati protiv Kipra i Gibraltara, a među odabranima se našlo ime i nekadašnjeg fudbalera Borca, a danas Zrinjskog Nemanje Bilbije.

- Poslije brojnih nastupa za mladu reprezentaciju prvi put sam se našao na spisku A selekcije. Iako je spisak proširen naravno da sam presrećan što sam na njemu. Ovaj poziv je stigao kao kruna dobrih igara u Zrinjskom prošle, ali i na početku ove sezone. Moje je da i dalje vrijedno treniram i pružam dobre partije u dresu Mostaraca, ali i da se nadam da ću se uskoro izboriti za mjesto i na užem spisku reprezentativaca - naglasio je Bilbija.

Osim njega na spisku za mečeve na Kipru 31. avgusta i četiri dana kasnije na Gibraltaru nalazi se još 24 igrača i pet golmana. To su: golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Jasmin Burić, Goran Karačić, odbrana: Ermin Bičakčić, Ognjen Vranješ, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Toni Šunjić, Jozo Šimunović, Ervin Zukanović, Dario Đumić, Senad Lulić, vezni red: Danijel Milićević, Miralem Pjanić, Dino Beširević, Gojko Cimirot, Anel Hadžić, Edin Višća, Mato Jajalo, Rade Krunić, Deni Milošević, Amer Gojak, te napad: Vedad Ibišević, Riad Bajić, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Edin Džeko i Nemanja Bilbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana