Билбија пресрећан позивом Баждаревића

Глас Српске
Билбија пресрећан позивом Баждаревића

Сарајево - Селектор БиХ Мехмед Баждаревић саопштио је шири списак играча на које ће рачунати против Кипра и Гибралтара, а међу одабранима се нашло име и некадашњег фудбалера Борца, а данас Зрињског Немање Билбије.

- Послије бројних наступа за младу репрезентацију први пут сам се нашао на списку А селекције. Иако је списак проширен наравно да сам пресрећан што сам на њему. Овај позив је стигао као круна добрих игара у Зрињском прошле, али и на почетку ове сезоне. Моје је да и даље вриједно тренирам и пружам добре партије у дресу Мостараца, али и да се надам да ћу се ускоро изборити за мјесто и на ужем списку репрезентативаца - нагласио је Билбија.

Осим њега на списку за мечеве на Кипру 31. августа и четири дана касније на Гибралтару налази се још 24 играча и пет голмана. То су: голмани: Асмир Беговић, Ибрахим Шехић, Кенан Пирић, Јасмин Бурић, Горан Карачић, одбрана: Ермин Бичакчић, Огњен Врањеш, Сеад Колашинац, Един Цоцалић, Тони Шуњић, Јозо Шимуновић, Ервин Зукановић, Дарио Ђумић, Сенад Лулић, везни ред: Данијел Милићевић, Миралем Пјанић, Дино Беширевић, Гојко Цимирот, Анел Хаџић, Един Вишћа, Мато Јајало, Раде Крунић, Дени Милошевић, Амер Гојак, те напад: Ведад Ибишевић, Риад Бајић, Армин Хоџић, Кенан Кодро, Един Џеко и Немања Билбија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана