Домаће глумице које су се обнажиле за потребе флимова и серија VIDEO

Агенције
Домаће глумице које су се обнажиле за потребе флимова и серија VIDEO

Прије више од 30 година, атрактивна Тања Бошковић обнажила се за потребе филма "Човек са четири ноге". Тада се скинула до голе коже а сличне сцене је имала и у филму "Саблазан" који је снимила 1982. године.

Легендарна глумица, Сека Саблић, се обнажила за потребе филма "Маратонци трче почасни круг". Она је чак у једној сцени имала и симулирање секса са покојним Бором Тодоровићем. Како се прича тада се Тодоровић мало више "унио" у ту сцену, што му је Сека замјерила и три деценије због тога нису причали. Но, на крају су се измирли.

Некадашња звијезда југословенског глумишта, Мира Фурлан, која сада живи у САД, први пут се обнажила за потребе филма "Хорватов избор": Мира се у једној сцени купа потпуно нага. Међутим, још аутентичније сцене које је Фурланова остварила а била је без одеће је у филму "Љепота порока" Живка Николића, гдје трчкара нудистичком плажом на Ади Бојани.

Глумица и пјевачица Снежана Савић оставила је најзапаженији траг улогама у легендарним серијама „Бољи живот" и „Срећни људи", и у филмовима као што су „Тесна Кожа 2″ и „Жикина Женидба". Ипак ова сцена ће остати упечатљива.

Мађу глумицама које су се обнажиле за потребе филма су и Неда Арнерић, Љиљана Благојевић, Катарина Радивојевић итд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана