Троструки убица из Санског Моста предат Тужилаштву

Срна
Троструки убица из Санског Моста предат Тужилаштву

Сански Мост - Тридесетосмогодишњи Мухамед Кадирић, који је убио тројицу пријатеља у мјесту Врхпоље у Санском Мосту, предат је данас Тужилаштву Унско-санског кантона /УСК/, потврђено је у Министарству унутрашњих послова УСК.

Кадирић ће највјероватније бити задржан још 24 часа како би га испитао тужилац који руководи истрагом, а с обзиром на тежину случаја требало би да му буде предложен даљи притвор.


Мухамед Кадирић лишен је слободе јуче око 15.00 часова у засеоку Кадирићи, у мјесту Врхпоље, у Санском Мосту након што је убио тројицу блиских пријатеља.

Како су за портал "Кликс" појаснили у МУП-у УСК, осумњичени је у помоћном објекту властите куће са тројицом пријатеља Елказом Разићем, Сафетом Кадирићем и Емиром Бајрићем конзумирао алкохол.

Након одређеног времена, а за сада из још непознатих разлога, услиједила је вербална препирка, да би Мухамед Кадирић отишао по аутоматску пушку и рафалном паљбом убио тројицу пријатеља.

Кадирићеве жртве, са којима је био чак и породично везан, покушале су побјећи, али, им то није успјело.

Тијела двојице убијених пронађена су у објекту, док је једно било ван објекта.

Након убиства, Кадирић је отишао до комшије механичара и од њега тражио телефон да позове полицију, да би потом отишао у оближњи угоститељски објекат "Дукат", гдје је мирно дочекао полицију, која га је и лишила слободе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана