Шамчанка лажирала крађу да не би купила кућу са партнером

Н. Б.
Шамчанка лажирала крађу да не би купила кућу са партнером

Модрича - Милка Ђ. (53) из Шамца признала је полицији да је пријавила лажну крађу у Модричи гдје су је наводно лопови навели да уђе у аутомобил, а потом опљачкали.

Шамчанка је полицији у сриједу испричала да је ју је непознато лице док је била поред банкомата мимиком навело да уђе у "мерцедес". Према њеној причи, тај мушкарац имао је руку у џепу и мислила је да држи пиштољ. Испричала је како ју је у "мерцедесу" дочекао мушкарац са фантомком, те јој отео торбицу са новцем, банковним картицама и документима, а потом је "избацили" на регионалном путу.

Незванично, Милка је у вези са мушкарцем који је желио да њих двоје заједно купе кућу. Међутим, након што су се договорили о куповини, жена се почела предомишљати.

Отишла је на банкомат како би је камере снимиле да је долазила подићи новац, а торбу је оставила у девастираној кући. Међутим, полиција је утврдила да је све лажирано. Жена је, на крају, ипак признала да је измислила причу како би "добила на времену", те имала на располагању неколико дана да размисли о томе хоће ли се упустити у куповину куће. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана