Источно Ново Сарајевo: Избоден ножем у напуштеној згради

Небојша Томашевић
Источно Ново Сарајевo: Избоден ножем у напуштеној згради

Источно Сарајево - Дамир Н. из Сарајева теже је повријеђен када га је непозната женска особа убола ножем у напуштеној згради у улици Стефана Немање у Источном Новом Сарајеву.

У полицији су казали да им је овај случај пријављен 10. октобра и да је у току истрага с циљем утврђивања околности догађаја и утврђивања идентитета нападача.

- Након пријаве да је једна особа повријеђена ножем у улици Стефана Немање, полиција је изашла на мјесто догађаја. Ту је затекла повријеђеног Н. Д. Он је изјавио да га је ножем убола женска особа која се представила као М. П. До рањавања је дошло у напуштеној и разрушеној згради. Казао је да га је убола два пута и додао да није сигуран како се та жена зове - рекли су у ЦЈБ Источно Сарајево.

Додали су да је по налогу дежурног тужиоца у Источном Сарајеву покренута истрага с циљем откривања извршиоца и расвјетљавања овог кривичног дјела.

Истакли су да не могу открити детаље док не буде пронађена жена коју за убадање терети оштећени и док се не утврди њен прави идентитет.

- За сада мотив сукоба као и праве околности нису тачно утврђени. Имамо само изјаву повријеђеног, али ништа више. Тек када пронађемо особу коју је оштећени Н. Д. навео као нападача, моћи ћемо да говоримо више и да видимо о чему се овдје заиста ради - рекли су у полицији.

Према незваничним информацијама, осим жене коју Дамир сумњичи за напад, у овом догађају је наводно учествовао још један мушкарац.

- По свему судећи, сви они су се познавали и договорили су се да се нађу у напуштеној згради. Наводно је тај мушкарац, чији идентитет се још утврђује, први напао Дамира. Он је успио да се одбрани, али тад је дјевојка која је присуствовала обрачуну убола Дамира ножем. Након тога нападачи су побјегли. Дамир је успио да изађе из напуштене зграде и пао је на улицу, гдје су га видјели пролазници који су позвали полицију - казао је извор близак истрази.

Додао је да нападнути Дамир није могао дати тачно име нападача као ни мотив напада на њега и узрок сукоба. Овај извор је нагласио да постоје индиције да се овдје ради о криминалном обрачуну због ранијих нерашчишћених рачуна.

Болница

Повријеђени Дамир Н. након указане прве помоћи превезен је у сарајевску болницу "Кошево" гдје је задржан на лијечењу.

Из ове болнице јуче до закључења овог броја "Гласа Српске" нису саопштили какве је он повреде задобио и какво је његово здравствено стање. Познато је само да је убоден два пута ножем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана