Виз ер чека раднике из БиХ

Танјуг
Виз ер чека раднике из БиХ

Београд - Мађарска нискотарифна авио-компанија "Виз ер" објавила је да намјерава да запосли 1.300 нових радника и позвала кандидате из БиХ, Србије и Црне Горе да се пријаве на конкурсе који буду расписани.

То ће, како је саопштено из "Виз ера", бити највећи конкурс за запошљавање у историји ове компаније. Заинтересовани кандидати из нашег региона већ сада могу да се, према распореду одржавања конкурса, пријаве на најближим понуђеним локацијама.

"Виз ер" се на отварање готово 1.300 радних мјеста у наредној години одлучио због доласка 21 новог авиона "ербас" А320 и А321 до краја 2018. године, као и укључивања у саобраћај 11 потпуно нових авиона који су већ испоручени компанији.

Они истичу да се експанзија њихове авио-компаније и могућности за запошљавање тиме не завршавају, јер планирају да дуплирају флоту на више од 160 авиона до краја 2024.

- Укупно ће бити организовано 400 избора за пилотско и кабинско особље до краја 2018. у више од 25 земаља широм Европе са жељом да привучемо амбициозне особе са страшћу према авијацији - наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана