Viz er čeka radnike iz BiH

Tanjug
Viz er čeka radnike iz BiH

Beograd - Mađarska niskotarifna avio-kompanija "Viz er" objavila je da namjerava da zaposli 1.300 novih radnika i pozvala kandidate iz BiH, Srbije i Crne Gore da se prijave na konkurse koji budu raspisani.

To će, kako je saopšteno iz "Viz era", biti najveći konkurs za zapošljavanje u istoriji ove kompanije. Zainteresovani kandidati iz našeg regiona već sada mogu da se, prema rasporedu održavanja konkursa, prijave na najbližim ponuđenim lokacijama.

"Viz er" se na otvaranje gotovo 1.300 radnih mjesta u narednoj godini odlučio zbog dolaska 21 novog aviona "erbas" A320 i A321 do kraja 2018. godine, kao i uključivanja u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni kompaniji.

Oni ističu da se ekspanzija njihove avio-kompanije i mogućnosti za zapošljavanje time ne završavaju, jer planiraju da dupliraju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.

- Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da privučemo ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana