Open IPTV: Филмови, серије и документарци за свачији укус

M:tel
Open IPTV: Филмови, серије и документарци за свачији укус

Почетак фебруара поново је у знаку добрих филмских наслова, серија и документарних остварења. Open IPTV опет нуди за свакога по нешто.

    

Ако сте за романтичну комедију, онда препоручујемо филм „Случајни супруг", са Умом Турман у главној улози, на Радио-телевизији Републике Српске, у суботу, 6. фебруара у 16.30 часова.

Жена која мисли да зна све о љубави откриће да ствари срца нису толико једноставне. Након што је радио водитељка Ема Лојд посавјетовала једну од својих слушатељки да раскине са момком, бијесни младић планира освету. Успјешна водитељка радио емисије са љубавним савјетима коначно ће научити важну лекцију...

Премијеру документарног филма "Истраживач: зов дивљине", можете погледати у недјељу, 7. фебруара  у 21.55 часова на каналу National Geographic.      Осјећате ли се некад као да вас је технологија савладала и пожелите ли да будете слободни, да изађете напоље, да осјетите свјеж ваздух, да се одвојите од различитих екрана и приближите природи? Нисте усамљени у томе. Све више времена проводимо приковани уз радне столове, док наука доказује да су људи који проводе вријеме у природи здравији, срећнији, чак и паметнији. Људи се на разним странама труде да нађу начин да се поново повежу са природом. Да ли је то могуће остварити? Наш репортер истражује шта људи раде да би се поново повезали са природом ...

„Покрени се" је биографски филм о легендарном пјевачу, извођачу и умјетнику, Џејмсу Брауну. Улогу "оца" соула тумачи Чедвик Бозман, а филм прати умјетников живот од његовог дјетињства и скромних почетака у Џорџији, па све до врхунца каријере кад је извршио револуцију на музичкој сцени својим заразним пјесмама, хипнотичким плесним покретима и невјероватним наступима. Осим тога, филм истражује Браунове проблеме са законом и дрогом које је имао на врхунцу популарности. Узбудљиву музичку вожњу Тејта Тејлора, можете премијерно погледати на HBO-у 7. фебруара у 20.05 часова.

У понедјељак, 08.02. 2016. године у 20.00 часова, на телевизијском каналу CINEMAX можете погледати филм, романтичну драму "Малена".

У успаваном италијанском селу, Малена, најљепша жена у граду, постаје тема злобног трачарења међу похотним мушкарцима и њиховим љубоморним супругама. Али, само ће млади Ренато сазнати њену мистериозну неиспричану причу.

Режија: Ђузепе Торнаторе. Улоге: Моника Белучи, Ђузепе Сулфаро, Лучијано Федерико, Матилде Пјана, Пјетро Нотаријани.

За више информација о актуелној Open понуди и другим Open IPTV садржајима посјетите страницу open.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана