Олимпијски центар „Јахорина“ свечано представљен у Београду

Срна
Олимпијски центар „Јахорина“ свечано представљен у Београду

Београд - У присуству великог броја званица из политичког, културног, спортског и јавног живота Србије и Републике Српске вечерас је у Београду представљен Олимпијски центар „Јахорина“, те је поручено да Српска и њена олимпијска љепотица све госте из Србије очекују са љубављу.

Министар трговине и туризма Републике Српске Предраг Глухаковић рекао је Срни да је промоција Олимпијског центра „Јахорина“ у Београду један од начина да се представи ова изузетна дестинација, али и труд који су учинили Влада Републике Српске, предсједник Српске и менаџмент Олимпијског центра да Јахорини врате некадашњи сјај.


Глухаковић је навео да је важно да гости дођу на Јахорину, а да је на домаћину да им каже шта осјећа према њима и да им укаже љубав и гостопримство.

„Добродошли су сви, а ми ћемо им вратити с љубављу и учинити да уживају, и да им боравак у Српској остане незабораван“, истакао је Глухаковић.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић нагласио је да је приликом преузимања функције директора овог центра вјеровао да ће моћи да уради много.

„Поносан сам да смо први пут након 15 година стартовали најраније у региону, 3. децембра, радили на уређењу стаза, вештачког осњежавања. Сваки проблем на који су скијаши указивали трудили смо се да ријешимо, повећали број паркинг мјеста и садржаја за дјецу“, каже Љевнаић.

Он је захвалио за велику подршку коју је предсједник Републике Српске Милорад Додик пружио менаџменту Олимпијског центра „Јахорина“, као и Влади Републике Српске, и додао да су највећи „хероји“ приче о Јахорини запослени у Олимпијском центру.

Директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић пренио је поздраве предсједника Републике Српске Милорада Додика, који је требало да присуствује вечерашњој промоцији, али је продужио посјету Русији.

„Руководство Српске потпуно је опредијељено да инвестира у све оно што се ради на Јахорини“, поручио је Цицовић.

Он је рекао да Јахорина нуди тога и истакао да ће ове године бити организован и зимски“ Егзит“.

„За Нову годину наступиће Жељко Јоксимовић, ове године је на Јахорини жзимски Егзитж и много других програма“, рекао је Цицовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана