На Тргу Крајине одржано 67. окупљање групе “Правда за Давида”

srpskainfo.com
На Тргу Крајине одржано 67. окупљање групе “Правда за Давида”

Бањалука - На Тргу Крајине вечерас је одржано 67. окупљање групе “ Правда за Давида”. Многи грађани су упалили свијеће и доњели свјеже цвијеће које су приложили у “Давидово срце”.

Окупљеним на бањалучком тргу вечерас се придружила и Давидова мајка Сузана.

– Драги мој сине. Душо моја. Драги наш Давиде, 31. мај је, убице нико ниста. Саучесништво је тежа казна од убиства и предвиђена казна за то је 45 година робије. Показали смо ко смо и шта смо. За разлику од оних који немају ни вјеру ни нацији. Ту смо злочинци и убице. Са нама је мајка Сузана и сестра Теодора. Бар да сте научили лагати кад сте били мали. Једно причате на конференцији, друго на Скупстини, треће на Анкетном одбору. Да сте се макар усагласили. Послије овога никада нецемо зивјети заједно и не требамо – поручио је Давор Драгичевић из центра Бањалуке.

Он је додао да никада неће опростити своју душу Давида и осталу дјецу.

– Обичне сте ништарије, нисте људскога рода, ви сте сотоне. Захваљујем се што сте са нама и уз нас и што над дајете снагу да идемо до краја. Ми и група “Правда за Давида” никада нећемо одустати и има ко ће наставити. Желимо истину и правду. Желимо да имамо право на живот јер га овдје немамо колико сте бахати. Нисте задовољни са својим милионима, кренули сте убијати дјецу, град Бањалуку. Част припадницима МУП-а које срећем и који су поштени и часни. А ви који сте из МУП-а припремали злочин, планирали, отели и убили. Не знате кога сте убили. Стићи ће вас правда – рекао је Драгичевић.

Након тога сви окупљени подигли песнице у ваздух и у глас поручили да остају на Тргу Крајине и да иду до краја тражећи правду за Давида.

Пустили су пјесму “Клинац у гету” и сви су подигли песнице.

– Злочинци и убице, и сви који обављате функције у РС, објасните мојој Теодори ко јој је убио брата. Једног дана када буде спремна за удају ко ће моју Теодору предати за удају. Правда ће вас стићи, злочинци и убице. Извините на овим рјечима, рекао је Давор – казао је Драгичевић.

Након тога многи окупљени су заплакали на ријечи оца покојног Давида.

(Српскаинфо.цом)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана