И у Рудом одбор СПП-а

Г. М.
И у Рудом одбор СПП-а

РУДО - На Изборној скупштини Странке праведне политике (СПП) у Рудом формиран је Општински одбор СПП-а којим ће руководити Срђан Јагајић, који је и кандидат за посланика у Народној скупштини РС.

Предсједник СПП-а и кандидат странке за предсједника РС Драгомир Јовичић, који је присуствовао скупштини, рекао је да је Рудо жртва неодговорне политике садашње и свих претходних власти јер су моћ и новац концентрисани у уском кругу повлашћених људи, уз занемаривање развоја РС.

- Зато ће се СПП залагати за стварање политичких и економских претпоставки за равномјеран развој РС те за јачање улоге органа локалних самоуправа у стварању повољног амбијента за живљење у малим срединама каква је Рудо - рекао је Јовичић. Додао је да неко мора одговарати за то што не ради фирма "Аутодијелови", што је "Рудопласт" затворен јер 20 година није могуће постићи договор са партнерском страном из Србије те зато што је пропала фирма "Полимка" иако се налази усред сировинске базе.

- Све главне политичке партије власти и опозиције само су се смјењивале на власти. Колико пута неком треба да буде дозвољено да буде на власти како би се сјетио да нешто корисно уради - упитао је Јовичић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана