I u Rudom odbor SPP-a

G. M.
I u Rudom odbor SPP-a

RUDO - Na Izbornoj skupštini Stranke pravedne politike (SPP) u Rudom formiran je Opštinski odbor SPP-a kojim će rukovoditi Srđan Jagajić, koji je i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Predsjednik SPP-a i kandidat stranke za predsjednika RS Dragomir Jovičić, koji je prisustvovao skupštini, rekao je da je Rudo žrtva neodgovorne politike sadašnje i svih prethodnih vlasti jer su moć i novac koncentrisani u uskom krugu povlašćenih ljudi, uz zanemarivanje razvoja RS.

- Zato će se SPP zalagati za stvaranje političkih i ekonomskih pretpostavki za ravnomjeran razvoj RS te za jačanje uloge organa lokalnih samouprava u stvaranju povoljnog ambijenta za življenje u malim sredinama kakva je Rudo - rekao je Jovičić. Dodao je da neko mora odgovarati za to što ne radi firma "Autodijelovi", što je "Rudoplast" zatvoren jer 20 godina nije moguće postići dogovor sa partnerskom stranom iz Srbije te zato što je propala firma "Polimka" iako se nalazi usred sirovinske baze.

- Sve glavne političke partije vlasti i opozicije samo su se smjenjivale na vlasti. Koliko puta nekom treba da bude dozvoljeno da bude na vlasti kako bi se sjetio da nešto korisno uradi - upitao je Jovičić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana