Донаторско вече за опремање дневног центра у Бијељини

Срна
Донаторско вече за опремање дневног центра у Бијељини

Бијељина - У Бијељини је вечерас одржано донаторско вече за опремање дневног центра за дјецу са сметњама у развоју који ће бити смјештен у новом објекту Центра за социјални рад.

Организатори ове хумане акције су Центар за социјални рад и Хотел "Дрина" у Бијељини који је уступио банкет салу и организовао наступ српских естрадних звијезда.


Генерални менаџер хотела Драшко Бојић рекао је да Јелена Броћић, Наташа Ђорђевић, Ћана, Радиша Урошевић и Аца Ресавац на донаторској вечери наступају без хонорара.

Према његовим ријечима, до почетка вечери продато је 250 улазница по цијену од 50 КМ, а бројни гости купују улазнице на самој донаторској вечери.

Донације за опремање дневног центра скупљају се у кутијама које су постављене у Хотелу "Дрина" и у градском Центру за социјални рад, а отворен је и жиро-рачун на који се могу уплатити средстава.

Према подацима Центра за социјални рад, у Бијељини живи 700 дјеце са потешкоћама у развоју, а у дневном центру ће за почетак бити мјеста за осмочасовну његу и рад са 30 до 50 дјеце.

За потпуно опремањепрвог дневног центра за дјецу са сметњама у развоју у Бијељини потребно је 100.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана