JU ZZZ RS - Filijala Doboj: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 26.10.2016.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 26.10. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

**************************

OPŠTINA MODRIČA

VIDOVDANSKA 1

74 480 MODRIČA

 JAVNI KONKURS

za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme u Opštinsku upravu Modriča

I U Opštinsku upravu Modriča prima se u radni odnos na neodređeno vrijeme, uz probni rad od 60 dana, u statusu službenika:

1. Samostalni stručni saradnik za stambeno-komunalne poslove, peta kategorija, prvog zvanja

......................................................................................1 izvršilac,

2. Urbanističko-građevinski inspektor, četvrta kategorija............. 1 izvršilac,

3. Samostalni stručni saradnik za prostorno uređenje i lokacijske uslove, peta kategorija, prvog zvanja

...................................................................... 1 izvršilac,

4. Samostalni stručni saradnik za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine, peta kategorija, trećeg zvanja

................................................ 1 izvršilac.

II Opis poslova i zadataka

Zaposleni na radnim mjestima iz tačke I imaju status službenika i obavljaju poslove utvrđene Pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Opštinske uprave Modriča ("Službeni glasnik opštine Modriča" broj 8/16).

III Opšti uslovi za prijem u radni odnos:

1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi jedinice lokalne samouprave,

5. da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja konkursa.

6. da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom - član IX stav 1. Ustava BiH,

7. da ne postoji nespojivost i sukob interesa u skladu sa članom 151 i 151a. Zakona o lokalnoj samoupravi ("Službeni glasnik RS" broj: 101/04, 42/05, 118/05 i 98/13).

 

IVPosebni uslovi

a) za poziciju pod rednim brojem 1:

1. Visoka stručna sprema, završen građevinski fakultet - smjer opšti, dipl. inž. građevinarstva ili prvi ciklus studija sa najmanje 240 ECTS bodova,

2. Tri godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja,

3. Položen stručni ispit za rad u organu uprave,

4. Poznavanje rada na računaru,

b) za poziciju pod rednim brojem 2:

1. Visoka stručna sprema, završen građevinski ili arhitektonski fakultet, diplomirani inženjer građevinarstva ili arhitekture ili prvi ciklus studija sa najmanje 240 ECTS bodova,

3. Tri godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja,

4. Položen stručni ispit za rad u organu uprave,

5. Poznavanje rada na računaru,

v) za poziciju pod rednim brojem 3:

1. Visoka stručna sprema, završen arhitektonski fakultet, diplomirani inženjer arhitekture ili prvi ciklus studija sa najmanje 240 ECTS bodova,

2. Pet godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja,

3. Ovlašćenje za izradu prostorno-planske dokumentacije,

4. Ovlašćenje za izradu tehničke dokumentacije,

5. Položen stručni ispit za rad u organu uprave,

6. Poznavanje rada na računaru,

g) za poziciju pod rednim brojem 4:

1. Visoka stručna sprema, prirodnog smjera, diplomirani ekolog ili prvi ciklus studija sa najmanje 240 ECTS bodova,

2. Jedna godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja,

3. Položen stručni ispit za rad u organu uprave,

4. Poznavanje rada na računaru,

Kandidat koji nema položen stručni ispit može se primiti na rad, s tim da je dužan isti položiti u roku od šest mjeseci od dana zaposlenja. Ukoliko ne položi stručni ispit u roku od šest mjeseci od dana zaposlenja, prestaje mu radni odnos.

V Potrebna dokumenta za prijavu na konkurs

1. Uz prijavu kandidati prilažu biografiju sa opisom posla koji su do sada obavljali i fotokopije dokaza o ispunjavanju posebnih uslova radnog mjesta:

- fotokopija diplome o završenom fakultetu,

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u organu uprave, odnosno lice koje nema položen stručni ispit može se primiti na rad ako se obaveže izjavom da će u roku od šest mjeseci položiti stručni ispit;

- isprava kojom se dokazuje radno iskustvo u traženom stepenu obrazovanja (potvrda, uvjerenje ili drugi akt poslodavca iz kojeg se vidi na kojim poslovima i kojom stručnom spremom),

- ispravu da poznaje rad na računaru,

(ako kandidat nema dokaz o poznavanju rada na računaru, vrši se provjera od strane stručne komisije opštinske uprave, prije obavljenog intervjua);

- ovlašćenja za poziciju pod rednim brojem 3.

2. Kao dokaz o ispunjavanju opštih uslova kandidati su dužni priloži fotokopiju lične karte ili pasoša i izjavu u pisanoj formi:

a) da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine,

b) da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom - član IX stav 1. Ustava BiH,

v) da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,

g) da nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja konkursa,

d) da ne postoji nespojivost i sukob interesa u skladu sa članom 151 i 151a. Zakona o lokalnoj samoupravi; (ne može biti vlasnik ili suvlasnik privrednog društva, član organa političke stranke, član upravnog i nadzornog odbora pravnog lica čiji je osnivač opština Modriča ili Republika Srpska, odbornik u Skupštini opštine, niti da obavlja izvršnu funkciju u organima vlasti Republike Srpske),

3. Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa Komisija za sprovođenje postupka za prijem službenika u Opštinsku upravu obaviće intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

VI - Potrebna dokumenta po završetku konkursnog postupka

Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije za sprovođenje postupka za prijem službenika, dužan je da u roku od sedam dana od dana prijema obavještenja komisije dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova u originalu ili ovjerenoj fotokopiji iz Poglavlja V, tačka 1. i 2. podtačka a) i v) i ovjerenu pismenu izjavu za podtačke b), g) i d), rodni list i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

Ako prvorangirani kandidat u propisanom roku ne dostavi naprijed navedene dokaze ili ako na osnovu dostavljenih dokaza komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte i posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata da dostavi gore navedene dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i odgovarajuće ovjerene izjave.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte, na adresu:

Opština Modriča, ulica Vidovdanska 1, sa naznakom "Prijava na konkurs za rad u Opštinskoj upravi", sa naznakom za koje radno mjesto, broj pozicije od 1. do 4.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Javni konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srpske" i dnevnom listu "Glas Srpske". Ako konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana posljednjeg objavljivanja.

*********************

JU TO "MODRIČA" MODRIČA

TRG DR MILANA JELIĆA 4

74 480 MODRIČA

JAVNI KONKURS

za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme u JU TO "MODRIČA" Modriča

I Direktor JU TO "MODRIČA" Modriča raspisuje javni konkurs za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme.

1. Diplomirani ekonomista___________________________ 1 izvršilac

II Opis poslova

Stručno osposobljavanje pripravnika obaviće se prema programu stručnog osposobljavanja pripravnika u JU TO "MODRIČA" Modriča.

Pripravnikom se smatra lice koje prvi put zasniva radni odnos u svom zanimanju, a pripravnički staž traje za VSS 12 mjeseci.

III Opšti uslovi

1. Da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine

2. Da je stariji od 18 godina

3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost

4. Da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u JU TO "MODRIČA" Modriča.

5. Da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS i da nije zasnivao radni odnos.

IV Posebni uslovi

1. Pod 1. VSS/VII - Ekonomski fakultet - diplomirani ekonomista

V Sukobi interesa

Kandidat ne može obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji dovodi do sukoba interesa u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi.

VI Potrebna dokumenta

Uz prijavu za konkurs kandidat treba dostaviti:

- Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci).

- Izvod iz matične knjige rođenih.

- Uvjerenje da kandidat nije osuđivan za krivično djelo shodno tački III opštih uslova, izdato od strane MUP-a prema mjestu rođenja (ne starije od šest mjeseci).

- Ovjerenu lični izjavu da nije član upravnih i drugih odbora, organa političkih stranaka ili odbornik u Skupštini opštine, da se ne bavi samostalnom djelatnošću, niti da je vlasnik privatnog ili drugog preduzeća, shodno tačkama V Sukoba interesa.

- Ovjerenu fotokopiju diplome ili uvjerenje o završenom fakultetu.

- Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje RS da se kandidat nalazi na evidenciji nezaposlenih lica i da nema radno iskustvo u struci.

- Ovjerenu fotokopiju lične karte.

- Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostaviće izabrani kandidat po završetku izborne procedure.

Kandidati su dužni dostaviti dokumenta u originalu ili ovjerenoj kopiji.

Svi kandidati koji ispunjavaju opšte uslove biće pozvani na intervju.

O vremenu i mjestu obavljanja intervjua kandidati će biti naknadno obaviješteni, ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 

VII Rok za podnošenje prijava

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske" i na oglasnoj ploči JU TO "MODRIČA" Modriča.

 

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu:

Javna ustanova turistička organizacija "MODRIČA" Modriča, Trg dr Milana Jelića 4, ili lično svaki radni dan od 8 do 14 časova, sa naznakom "Prijava na konkurs - ne otvaraj"!

 

Na prijavi kandidat je obavezan da napiše kontakt telefon.

***************

JU OŠ "OZREN" DONjA PAKLENICA

74 255 DONjA PAKLENICA

Tel. 053/271-417

KONKURS

1. Profesor njemačkog jezika - 1 izvršilac, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom - 16 časova, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja

OPŠTI i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Kandidat mora ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu ("Sl. glasnik RS" broj 1/16), uslove propisane članom 105. i 106. stav 1, 2 i 3 Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Sl. glasnik RS" broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. glasnik RS" broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS" broj: 102/14 i 45/16).

Nastavu i druge oblike obrazovno-vaspitnog rada u predmetnoj nastavi može da izvodi:

Za radno mjesto pod rednim brojem 1:

1) profesor njemačkog jezika i književnosti ili profesor koji u diplomi o završenom fakultetu ima upisanu dvopredmetnu grupu u kojoj je njemački jezik samostalan ili ravnopravan predmet,

2) nastavnik koji ima završenu pedagošku akademiju, grupa njemački jezik i književnost, ili drugu dvopredmetnu grupu u kojoj je njemački jezik upisan u diplomi o završenoj školi,

3) diplomirani filolog - germanista,

4) diplomirani profesor jezika i književnosti - na studijskom programu jezik, književnost, kultura, modul njemački jezik, književnost, kultura.

Kandidati su dužni uz prijavu dostaviti i ovjerene kopije dokumenata

- prijavu na konkurs sa kratkom biografijom i kontakt telefonom
- diploma o završenom fakultetu

- uvjerenje o državljanstvu

- izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte

- uvjerenje o radnom stažu,

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

- uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja ili dodatak koji je izdat uz diplomu
- uvjerenje ili potvrda izdata od Zavoda za zapošljavanje na području lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

- kandidat koji bude izabran naknadno će donijeti uvjerenje o zdravstvenoj fizičkoj i psihičkoj sposobnosti za rad u prosvjeti,
- uvjerenje o neosuđivanosti pribaviće škola službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.


Napomena: Kandidat je dužan dostaviti kopije svih dokumenata, ne starije od 6 mjeseci, a nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

U slučaju da se na konkurs je jave lica sa radnim iskustvom, biće uzete u razmatrane i prijave osoba bez radnog iskustva.

Testiranje i intervju sa prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se 9.11.2016. godine u prostorijama centralne škole JU Osnovne škole "Ozren" Donja Paklenica sa početkom u 9 časova. Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave sa dokumentacijom slati na navedenu adresu škole u roku od 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

****************

ZU APOTEKA "PETKOVIĆ" ŠAMAC

MAJKE JEVROSIME 4

760230 ŠAMAC

OGLAS

za prijem radnika u stalni radni odnos:

1. Magistar/magistra farmacije ............................................1 izvršilac

Uslovi:

1. Završen farmaceutski fakultet,

2. Položen stručni ispit,

3. Licenca za obavljanje djelatnosti.

Uslovi koje nudi poslodavac:

1. Stan obezbijeđen,

2. Plata po dogovoru.

*****************

"RAFINERIJA NAFTE BROD" AD BROD

SVETOG SAVE 106

74 450 BROD

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

Upravljanje kapitalne izgradnje:

1. Glavni specijalist za mašinsko-montažne radove .............. 1 izvršilac

2. Glavni specijalist za elektromontažne i instrumentarske radove ........ 1 izvršilac

Opšti uslovi koji su propisani zakonom.

Posebni uslovi:

Za radno mjesto pod rednim brojem 1:

- Visoko obrazovanje, završen mašinski fakultet,

- Najmanje tri godine radnog iskustva u struci,

- Inicijativnost, organizacijske sposobnosti,

- Poželjno poznavanje ruskog i engleskog jezika u govoru i pismu,

- Dodatno obrazovanje predstavlja prednost.

Za radno mjesto pod rednim brojem 2:

- Visoko obrazovanje, završen elektrotehnički fakultet,

- Najmanje tri godine radnog iskustva u struci,

- Inicijativnost, organizacijske sposobnosti,

- Poželjno poznavanje ruskog i engleskog jezika u govoru i pismu,

- Dodatno obrazovanje predstavlja prednost.

Potrebna dokumenta:

- Biografija (CV) i fotografija,

- Kopija diplome (ovjerena),

- Potvrda o radnom iskustvu,

- Kopija lične karte ili pasoša,

- Uvjerenje o državljanstvu.

Kandidat se prima u radni odnos na određeno vrijeme od tri mjeseca, uz mogućnost produženja ugovora na neodređeno vrijeme.

Konkurs ostaje otvoren do popune.

Dokumenti se dostavljaju putem pošte ili elektronski na adrese:

"Rafinerija nafte Brod" a.d., ul. Svetog Save 106, Brod.

Tel. 053/626-013 ; e-mail: [email protected]

******************

JU SREDNjA ŠKOLA "NIKOLA TESLA"

Karađorđeva 10 A

74270 Teslić

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Profesor srpskog jezika i književnosti - 18 časova, na neodređeno vrijeme.

Potrebno radno iskustvo od najmanje 12 mjeseci.

Opšti uslovi koje treba kandidati da ispunjavaju:

1. Da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuju uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti iz tačke 4. za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz potpisanu prijavu na konkurs kandidati su obavezni dostaviti i sljedeću dokumentaciju:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent ,

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

4. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ako je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

 

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u utorak, 8.11.2016. godine, u 12.45 časova, u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervjuisanje, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave kandidata na konkurs komisija neće razmatrati, već samo evidentirati i donijeti zaključak kojim se prijava odbacuje.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Prijave slati na adresu škole sa naznakom "Prijava na konkurs" i naznačiti za koji konkurs.

 ************************

JU OŠ "SRBIJA" CRKVINA

76239 CRKVINA

Tel. 054-685-060

E-mail: os[email protected]

KONKURS

za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta

1. Bibliotekar..... 1 izvršilac SA POLOŽENIM STRUČNIM ISPITOM na određeno vrijeme do 30.6.2017. godine..... 60% radnog vremena

Kandidati moraju da ispunjavaju sljedeće uslove:

Opšti uslovi:

1. da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci)

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem ne starijim od 6 mjeseci koje prilaže izabrani kandidat nakon izvršenog izbora, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. da nije osuđivan pravnosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog ili drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem koje se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti, a koje će za izabranog kandidata škola pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos) i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost opštih uslova kandidat je dužan da dostavi:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za obavljanje bibliotečke djelatnosti

3) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

6) uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7) uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8) uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Dana 10.11.2016. god. (četvrtak) u 10 časova u prostorijama škole obaviće se testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i iste se neće vraćati kandidatima.      

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja putem Zavoda za zapošljavanje.

Sve nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijave se mogu dostaviti lično u prostorije škole, ili putem pošte na adresu: JU OŠ "Srbija" 76239 Crkvina.

Izbor kandidata će se izvršiti u skladu sa Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u osnovnoj školi.

******************

JU OŠ "GORNjA SLATINA"

76238 GORNjA SLATINA

Tel. 054-660-052

E-Mail: [email protected]

JAVNI KONKURS

za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik razredne nastave - 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine, lice sa iskustvom

 

Kandidati moraju da ispunjavaju sljedeće uslove:

Opšti uslovi:

1. da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem ne starijim od 6 mjeseci koje prilaže izabrani kandidat nakon izvršenog izbora, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. da nije osuđivan pravnosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem koje se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti, a koje će za izabranog kandidata škola pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Pored opštih uslova kandidati treba da imaju i odgovarajući nivo obrazovanja iz člana 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i člana 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 77/09, 86/10 i 25/14).

 

Uz prijavu sa kratkom biografijom (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos i obaveznom adresom stanovanja i brojem telefona) i dokumentacijom kojom dokazuje ispunjenost opštih uslova kandidat je dužan da dostavi:

a) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje ili ekvivalent,

b) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena

v) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

g) uvjerenje o ostvarenom radnom stažu

d) uvjerenje o položenom stručnom ispitu

đ) uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

e) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

ž) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Dana 7.11.2016. godine u 13 časova u prostorijama škole obaviće se testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i iste se neće vraćati kandidatima.      

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja putem dnevnih novina "Glas Srpske".

Sve nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: Osnovna škola "Gornja Slatina", 76238 Gornja Slatina.

Izbor kandidata će se izvršiti u skladu sa Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u osnovnoj školi.

******************

JU OŠ "DONjI ŽABAR" DONjI ŽABAR

76273 DONjI ŽABAR

Tel. 054-875-106

E-mail: [email protected]

JAVNI KONKURS

za prijem u radni odnos

 

Na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

1. Bibliotekar (puna norma) sa iskustvom .....................................................1 izvršilac

 

Uslovi konkursa

 

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uslove:

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju:

1. da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine;

2. da je punoljetan;

3. da je radno sposoban za vršenje poslova na navedenom radnom mjestu;

4. da nije pravosnažnom presudom osuđivan na krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

 

Posebni uslovi

Pored opštih uslova kandidati za bibliotekara treba da imaju i odgovarajući nivo obrazovanja iz člana 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i člana 5. tačka g) Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 77/09, 86/10 i 25/14).

Kandidati dostavljaju sljedeće dokumente:

1. prijavu na konkurs sa kratkom biografijom i kontakt telefonom (u prijavi obavezno navesti tačnu adresu stanovanja i kontakt telefon);

2. uvjerenje o državljanstvu (ne može biti starije od šest mjeseci);

3. izvod iz matične knjige rođenih ili kopiju lične karte;

4. ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima (dostavlja samo kandidat koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa).

Ljekarsko uvjerenje ne može biti starije od šest mjeseci.

5. uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će tražiti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa;

6. ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (diploma mora biti priznata ukoliko nije stečena na teritoriji SFRJ do 6. aprila 1992. godine, BiH i Republici Srbiji;

7. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

8. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

(prilažu samo kandidati koji se prijavljuju za radna mjesta za koja se traži radno iskustvo);

9. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

10. uvjerenje o dužini radnog staža izdato od ranijeg poslodavca (prilažu samo kandidati koji se prijavljuju za radna mjesta za koja se traži radno iskustvo);

11. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

12. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

13. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Dana 9.11.2016. godine u prostorijama škole obaviće se testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa.

 

Testiranje kandidata u 9 časova.

Intervju sa kandidatima u 10 časova.

 

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja.

Sve prijave dostavljati lično ili putem pošte na adresu: JU OŠ "Donji Žabar", Trg mladosti br. 4, 76 273 Donji Žabar.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i kopije se ne vraćaju kandidatima.

Izbor kandidata vrši se u skladu sa Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

****************

JAVNA PREDŠKOLSKA

USTANOVA

"NAŠA RADOST"

 MODRIČA

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

1. Vaspitač u predškolskoj ustanovi - sa iskustvom ................................1 izvršilac, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, za rad sa djecom u jaslicama od 1 do 2 godine, do 21.11.2017. godine

Opšti uslovi

1. da je državljanin Republike Srpske i BiH,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost.

Posebni uslovi

Visoka stručna sprema - Pedagoški fakultet VII stepen školske spreme, završen najmanje prvi ciklus studijskog programa ili ekvivalent i stečeno visoko obrazovanje na studijskom programu predškolskog vaspitanja ili programu za obrazovanje vaspitača, najmanje jedna godina radnog iskustva, položen stručni za rad u vaspitnoj grupi.

Potrebna dokumenta

Uz prijavu na konkurs i kratku biografiju, kandidati su dužni da dostave dokaze o ispunjenosti opštih i posebnih uslova:

1. uvjerenje o državljanstvu,

2. izvod iz matične knjige rođenih,

3. uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (prilaže kandidat koji bude izabran po okončanju procedure),

4. ovjerena fotokopija diplome o završenom fakultetu,

5. dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku,

6. kandidat je dužan dostaviti uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

7. uvjerenje o provedenom vremenu na evidenciji nezaposlenih lica, koju vodi Zavod za zapošljavanje na području lokalne zajednice gdje je kandidat prijavljen,

8. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

9. uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak,

10. ovjerena kopija lične karte.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave sa dokumentima se dostavljaju u JPU "Naša radost" Modriča, Cara Lazara 7, svaki radni dan od 8 do 14 časova, sa naznakom "Prijava na konkurs – ne otvaraj"!

Na prijavi, kandidat je obavezan da napiše adresu i kontakt telefon.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Za kandidate koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, intervju će se obaviti 7.11.2016. godine u prostorijama ustanove od 9 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ukoliko se ne pojave, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

                                                                                               

**********************

JU OŠ "OZREN"DONjA PAKLENICA

74255 DONjA PAKLENICA

Tel. 053-271-417

E-mail: [email protected]

KONKURS

Profesor njemačkog jezika - 1 izvršilac, sa radim iskustvom i položenim stručnim ispitom - 16 časova, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja

OPŠTI i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Kandidat mora ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu ("Sl. glasnik RS" broj 1/16), uslove propisane članom 105. i 106. stav 1, 2 i 3 Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Sl. glasnik RS" broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Sl. glasnik RS" broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).
Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS" broj: 102/14 i 45/16).
 

Nastavu i druge oblike obrazovno-vaspitnog rada u predmetnoj nastavi može da izvodi:

1) profesor njemačkog jezika i književnosti ili profesor koji u diplomi o završenom fakultetu ima upisanu dvopredmetnu grupu u kojoj je njemački jezik samostalni ili ravnopravni predmet,

2) nastavnik koji ima završenu pedagošku akademiju, grupa njemački jezik i književnost, ili drugu dvopredmetnu grupu u kojoj je njemački jezik upisan u diplomi o završenoj školi,

3) diplomirani filolog - germanista

4) diplomirani profesor jezika i književnosti - na studijskom programu jezik, književnost, kultura, modul njemački jezik, književnost, kultura.

Kandidati su dužni uz prijavu dostaviti i ovjerene kopije dokumenata

- prijavu na konkurs sa kratkom biografijom i kontakt telefonom
- diplomu o završenom fakultetu
- uvjerenje o državljanstvu
- izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte

- uvjerenje o radnom stažu

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu

- uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja ili dodatak koji je izdat uz diplomu
- uvjerenje ili potvrdu izdatu od Zavoda za zapošljavanje na području lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica
- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca
- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

- kandidat koji bude izabran naknadno će donijeti uvjerenje o zdravstvenoj fizičkoj i psihičkoj sposobnosti za rad u prosvjeti,
- uvjerenje o neosuđivanosti pribaviće škola službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.


Napomena: Kandidat je dužan dostaviti kopije svih dokumenata, ne starije od 6 mjeseci, a nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

U slučaju da se na konkurs ne jave lica sa radnim iskustvom, biće uzete u razmatranje i prijave osoba bez radnog iskustva.

Testiranje i intervju sa prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se 9.11.2016. godine u prostorijama centralne škole JU Osnovne škole "Ozren" Donja Paklenica sa početkom u 9 časova. Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave sa dokumentacijom slati na adresu škole u roku od 8 dana od dana objavljivanja konkursa.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana