JU ZZZ RS - Filijala Bijeljina: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 24.08.2016.

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 24.08. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

**************************************

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

BIJELjINA

U skladu sa članom 114 stav (1) Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik RS", broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14), direktor škole donosi sljedeće:

OBAVJEŠTENjE

/O tehničkoj grešci konkursa broj; 1024/16. od 15.8.2016. godine pod tačkom 4. , objavljenog u "Glasu Srpske" 17.8.2016. godine za nastavnika ili profesora islamske vjeronauke /

Dana 17.8.2016. godine objavljen je konkurs broj: 1024/16 od 15.8.2016. godine pod tačkom 4. u dnevnom listu "Glas Srpske" za nastavnika ili profesora islamske vjeronauke, 1 izvršilac na 4 časa nastavne norme.

Obavještavamo Vas da smo napravili tehničku grešku i da konkurs pod tačkom 4. mijenja se i glasi:

- Nastavnik ili profesor islamske vjeronauke, 1 izvršilac - na 4 časa nastavne norme na neodređeno vrijeme (sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom ili koje ima odrađen pripravnički staž i nema status pripravnika).

Opšti i posebni uslovi konkursa sa prijavom kandidata ostaju nepromijenjeni.

Testiranje će se obaviti 30.8.2016. godine u 9 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Vuk Karadžić", ul. Vojvode Stepe br. 4., Bijeljina, a intervju nakon testa sa kandidatima koji dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno, koji ispunjavaju uslove konkursa.

************

JU OSNOVNA MUZIČKA ŠKOLA

"VOJIN KOMADINA"

ZVORNIK

ISPRAVKA KONKURSA

Ispravka konkursa objavljenog dana 17.8.2016. godine u dnevnim novinama "Glas Srpske" vrši se u tačkama:

1. Profesor violine jedan izvršilac 24 časa norme sedmično, pripravnik na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

2. Profesor klavira jedan izvršilac 24 časa norme sedmično, pripravnik na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

3. Profesor harmonike jedan izvršilac 17 časova norme sedmično sa iskustvom na određeno vrijeme do 31.8.2017. god.

4. Profesor flaute 12 časova norme sedmično, pripravnik na određeno vrijeme do 31.8.2017. god.

5. Profesor hor, orkestar, kamerna muzika i korepeticija 24 časa norme sedmično, pripravnik na određeno vrijeme do povratka v.d. direktora škole.

Izmjene se odnose:

- broj izvršilaca, vrijeme trajanja radnog odnosa.

Ostali dio konkursa ostaje nepromijenjen.

*************

JU TEHNIČKA ŠKOLA "MIHAJLO PUPIN" 

BIJELjINA

donosi

ODLUKU

o poništenju tačke 3. konkursa za profesora dizajna proizvoda

JU Tehnička škola "Mihajlo Pupin" Bijeljina poništava tačku 3. konkursa br.1456/16 od 25.7.2016. godine objavljen dana 3.8.2016. godine u " Glas Srpske " za popunu radnog mjesta profesora dizajna proizvoda, 2 časa, neodređeno vrijeme, lice bez iskustva - pripravnik, 1 izvršilac.

Tačka 3. konkurs se poništava zbog toga što se niko od kandidata nije javio koji ispunjava tražene uslove konkursa. 

   **************

                                                                                                      

JU TEHNIČKA ŠKOLA "MIHAJLO PUPIN"

BIJELjINA

raspisuje

KONKURS

za upražnjeno novo radno mjesto

1. Profesor dizajna proizvoda, 2 časa sedmično, određeno vrijeme do 31.8.2017. godine, lice sa iskustvom, 1 izvršilac (dipl. inženjer šumarstva za obradu drveta).

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs za prijem u radni odnos sa kratkom biografijom i kontakt telefonom, potrebno je da kandidat dostavi i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih uslova i to:

1) uvjerenje o državljanstvu,

2) izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

3) ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela. Uvjerenje o neosuđivanosti iz tačke 4) za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

1. ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, a u skladu sa Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Službeni glasnik RS", br.29/12 i 83/15).

2. dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

3. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

4. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca a koje treba da sadrži: vrstu posla, stepen stručne spreme i dužinu ostvarenog radnog staža po vrsti posla,

5. vjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

6. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

7. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca

Testiranje i intervju za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se u prostorijama Škole - Račanska ulica dana 7.9.2016. godine (srijeda) u 12 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojavi na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima i na prijavi tačno navesti koja dokumenta dostavlja uz prijavu.

Nekompletne i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnim dokumentima dostavljati u kovertama sa naznakom "konkurs" na adresu JU Tehnička škola "Mihajlo Pupin" Bijeljina, Račanska bb.

*************

JU SŠC "MILUTIN MILANKOVIĆ"

MILIĆI

 raspisuje

KONKURS

za prijem radnika

1. Profesor osnova elektrotehnike 1 izvršilac 3 časa sedmično 15% norme na određeno vrijeme do 31.8.2016.

                                                                                                                                                        

Uz prijavu na konkurs sa kratkom biografijom, potpisanom od strane kandidata, kandidati su dužni da prilože dokumentaciju kojom dokazuju da ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa, kao i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje i to:

Opšti uslovi:

 a) uvjerenje o državljanstvu,

 b) izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

 v) ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela.

 Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 Posebni uslovi - priložiti:

a) Završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje 240 ECTS i stručnim zvanjima:

 Pod 1.   -  diplomirani inženjer elektrotehnike

          -  diplomirani inženjer elektronike

                -  diplomirani inženjer elektroenergetike

                -  profesor elektrotehnike

                -  profesor fizike

                -  diplomirani fizičar

 priložiti: ovjerenu fotokopiju diplome ili uvjerenja o završenom studiju

b) jedna godina radnog iskustva u struci u školi: uvjerenje izdato od ranijeg poslodavca iz koga se tačno vidi koje je poslove obavljao,

v) ima položen stručni ispit za rad u nastavi: uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

U koliko se na konkurs ne prijavi niko sa radnim iskustvom može se primiti i pripravnik.

Pored dokumentacije kojom dokazuju da ispunjavaju opšte i posebne uslove iz konkursa kandidati dostavljaju i dokumentaciju koju posjeduju za bodovanje i to:

   

1) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;  

2) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

Intervju i testiranje kandidata će se obaviti 5.9.2016. u 9 časova, sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, pošto se iste ne vraćaju kandidatima.

Rok za dostavljanje prijava je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

Prijave slati na adresu: JU Srednjoškolski centar "Milutin Milanković" Supač Polje bb   75446 Milići 

*************

                                                                       

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

ČELOPEK - ZVORNIK

raspisuje:

OGLAS

za prijem radnika

Na određeno vrijeme:

1. Nastavnik razredne nastave, puna norma, do 7.3.2017. godine - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

2. Nastavnik ruskog jezika, za 4 časa, do 31.8.2017. godine - 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) potrebno je dostaviti sljedeće dokumente:

-  rodni list ili kopiju lične karte,

-  uvjerenje o državljanstvu,

-  ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

-  kao i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, predviđenu članom 8. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Ljekarsko uvjerenje dostaviće kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa. Uvjerenje da nije osuđivan za krivična djela, za kandidata koji je izabran pribaviće škola službenim putem.

Prijave koje su neblagovremene ili nepotpune neće se razmatrati.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

Testiranje i intervju će se obaviti u ponedjeljak, 5.9.2016. godine, u školi u Čelopeku, sa početkom u 10 časova. Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Oglas je otvoren 8 dana od dana objavljivanja

Prijave slati na adresu: JU OŠ "Desanka Maksimović" Čelopek bb, 75400 Zvornik.

**********************

JU GIMNAZIJA "FILIP VIŠNjIĆ"

BIJELjINA

raspisuje:

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos:

 1. Prof. računarstva i informatike, 9 časova u nastavi, lice sa iskustvom, na određeno vrijeme, do 30.6.2017. godine, 1 izvršilac;

Uslovi konkursa

Uz svojeručno potpisanu prijavu (sa mjestom prebivališta i brojem telefona) na raspisani konkurs za prijem u radni odnos nastavnika, kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih uslova, i to:

1) uvjerenje o državljanstvu, koje ne može biti starije od šest mjeseci,

2) izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

3) ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidat je dužan da dostavi i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

3) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja. Ukoliko kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti dokument iz ovog stava konkursa, prosječna ocjena može se dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa;

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica. Dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica je uvjerenje ili potvrda izdata od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen;

5) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi:

- vrsta posla,

- stepen stručne spreme i

- dužina radnog staža po vrstama posla.

6) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Testiranje i intervju za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave obaviće se u prostorijama JU Gimnazija "Filip Višnjić" u Bijeljini, dana 5.9.2016. godine, sa početkom u 13.30 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nekompletne i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnim dokumentima u zatvorenoj koverti, slati na adresu: JU GIMNAZIJA "FILIP VIŠNjIĆ", Račanska 94, sa naznakom "Komisiji za prijem radnika po konkursu – PROF. RAČUNARSTVA I INFORMATIKE".

*******************

SŠC "MILORAD VLAČIĆ"

VLASENICA

raspisuje

KONKURS

za radno mjesto

1. Prof. matematike...........18 časova, na određeno vrijeme do povratka radnika sa funkcije, a najdalje do 30.11.2016. godine

2. Prof. fizike................15 časova, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

3. Prof. stručnih predmeta šumarske struke, dipl. inžinjer šumarstva.....8 časova, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

I         Opšti uslovi

1. da je državljanin Republike Srpske ili BiH,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost i psihofizičku sposobnost za rad sa učenicima,

4. da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela

II Posebni uslovi

1. Završen fakultet odgovarajućeg smjera u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova.

2. Položen stručni ispit

III      Potrebna dokumentacija:

- Prijava na konkurs sa kratkom biografijom,

- Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

- Izvod iz matične knjige državljana,

- Ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove o opštoj i psihofizičkoj sposobnosti za rad sa djecom (dostavlja se nakon odabira kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa, ne starije od 6 mjeseci),

- Uvjerenje da lice nije pravosnažnom presudom osuđivano za krivična djela (škola će zatražiti službenim putem od nadležne ustanove nakon što kandidat bude izabran),

- Ovjerena fotokopija diplome, ili uvjerenje o završenom školovanju,

- Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ako je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom,

- Ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje, kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Testiranje i intervju za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave će se održati 5.9.2016. godine u prostorijama škole sa početkom u 13.30 časova. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.  

Prijave sa dokumentima slati poštom ili dostaviti lično u zapečaćenoj koverti na adresu: SŠC "Milorad Vlačić" Vlasenica  Sv. Apostola Petra i Pavla 37, 75440 Vlasenica, sa naznakom: Prijava na konkurs  

***************                    

JU MUZIČKA ŠKOLA

"STEVAN STOJANOVIĆ - MOKRANjAC"

BIJELjINA

Broj: 536/2016

Po nalogu republičkog prosvjetnog inspektora poništava se konkurs objavljen u "Glasu Srpske" dana 3.8.2016. godine a raspisuje se novi:

       

KONKURS

 za prijem radnika u radni odnos:

1. Na određeno vrijeme do 31.12.2016. godine

a) profesor gitare puna norma 1 izvršilac

b) profesor flaute puna norma 1 izvršilac

v) profesor violine puna norma 1 izvršilac

g) profesor violončela  pola norme 1 izvršilac

Uslovi: radno iskustvo najmanje jedna godina i položen stručni ispit

2. Na neodređeno vrijeme

a) sekretar škole

Uslovi: diplomirani pravnik 1 izvršilac sa najmanje jednom godinom radnog iskustva i položenim pripravničkim ispitom.

Prilikom prijavljivanja na konkurs za radna mjesta iz tačke 1. i tačke 2. ovog konkursa kandidati treba da ispunjavaju opšte i posebne uslove.

Opšti uslovi (dokumentacija)

1. Uvjerenje o državljanstvu kojim se dokazuje da je državljanin Republike Srpske,

2. Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte kojim se dokazuje da je punoljetan,

3. Ljekarsko uvjerenje kao dokaz o radnoj sposobnosti koje nije starije od 6 mjeseci a dostavlja ga samo izabrani kandidat prije zasnivanja radnog odnosa,

4. Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela, škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa,

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju o ispunjavanju opštih uslova kandidati treba da dostave dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova.

Posebni uslovi (dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje)

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

3. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu za radna mjesta profesora,

Uvjerenje o položenom pripravničkom ispitu za radno mjesto sekretara (diplomirani pravnik),

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5. Uvjerenje o radnom stažu izdatog od ranijeg poslodavca,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Testiranje i intervju, za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, će se obaviti u Muzičkoj školi u Bijeljini dana 6.9.2016. godine u 11 časova. Naknadno se kandidati neće pozivati na testiranje a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervju (za profesore) a samo intervju (za sekretara), smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Potrebnu dokumentaciju dostaviti na adresu: Javna ustanova Muzička škola "Stevan Stojanović Mokranjac" Bijeljina, Karađorđeva broj 5., poštom ili lično u sekretarijatu škole.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja

**************

JU OŠ "ALEKSA JAKŠIĆ" MILIĆI

raspisuje

KONKURS

za izbor nastavnika:

         

Na neodređeno vrijeme

1. Profesor - nastavnik matematike - fizike , .............1 izvršilac (puna norma - pripravnik)

 

Na određeno vrijeme

1. Profesor - nastavnik biologije ............ 1 izvršilac (18 časova do 31.8.2017. godine)

2. Profesor ruskog jezika – 2 časa.. ............ 1 izvršilac (do 30.6.2017. godine)

3. Profesor - nastavnik srpskog jezika 4 časa .............  1 izvršilac (do povratka radnice sa porodiljskog odsustva).

Opšti i posebni uslovi koje kandidat treba da ispunjava su:

- da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

- da je punoljetan, a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih,

- da je radno sposoban, a to dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela, za kandidata koji bude izabran škola će tražiti službenim putem.

Posebni uslovi:

Uz potpisanu prijavu potrebno je dostaviti pored dokumentacije naprijed navedene i sljedeće:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za radno mjesto profesora biologije,

3. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

4. Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca za profesora biologije,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave/ nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije poginulog borca,

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa/ uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave/ nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Testiranje i intervju za kandidate, koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, obaviće se dana 2.9.2016. godine u 13 časova, u prostorijama JU OŠ "Aleksa Jakšić" Milići.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervju, smatraće se da su odustali.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenta i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti na adresu Osnovna škola "Aleksa Jakšić" Milići, ulica Jovana J. Zmaja broj 3. 

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

***************

JU SŠC "SREBRENICA"

Dj. broj: 298-5/16

raspisuje

 

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik stručne grupe predmeta u struci zdravstvo (doktor medicine), lice sa iskustvom, na određeno vrijeme do povratka radnika sa neplaćenog odsustva - 20 časova redovne nastave.

I        Uslovi konkursa:

Kandidat treba da ispunjava opšte i posebne uslove:

1.  da je državljanin Republike Srpske ili BiH,

2.  da je punoljetan,

3.  da je radno sposoban,

4.  da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela,

da imaju odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS  bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent kao i lica koja imaju odgovarajuću stručnu spremu  i stručno zvanje u određenoj oblasti.

5.  da ima položen stručni ispit za rad u nastavi (za radna mjesta gdje se traži iskustvo).

II Potrebna dokumentacija:

-  Potpisana prijava na konkurs sa kratkom biografijom (navesti adresu prebivališta, mail  i broj telefona);

-  izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

-  uvjerenje o državljanstvu;

* ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove kao dokaz radne sposobnosti, ne starije od 6 mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa);

* uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa;

- ovjerena fotokopija diplome o završenom visokom obrazovanju u trajanju od 4 godine u kojoj je navedeno potrebno stručno zvanje.

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

-  uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi;

-  uvjerenje o radnom stažu izdato od vaspitno-obrazovne ustanove ili drugog poslodavca gdje je staž ostvaren u kome je potrebno navesti vrstu posla koju je radnik obavljao, ostvarenu dužinu radnog staža po vrstama posla, stručnu spremu i profil;

- uvjerenje ili potvrda, izdata od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je nezaposleni kandidat prijavljen, o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja se nalaze na toj evidenciji u stručnoj spremi traženoj konkursom;

-  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca, borca ili ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Testiranje koje se odnosi na poznavanje struke i poslova propisanih za radno mjesto je 5.9.2016. godine od 12 časova, a intervju sa ciljem procjene profesionalnih karakteristika, iskazanih sposobnosti i kompetencija kandidata je 5.9.2016. godine, nakon testiranja. Testiranje i intervju se vrše u prostorijama Škole sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave. Spisak kandidata koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, biće objavljen na oglasnoj tabli Škole 5.9.2016. godine do 11 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se kandidat ne pojavi na testiranju i intervjuu, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpuna, neblagovremena i neovjerena dokumentacija neće se razmatrati.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom slati poštom na adresu JU Srednjoškolski centar "Srebrenica", Ul. Milivoja Mićića bb. 75 430 Srebrenica sa naznakom "Prijava na konkurs".

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.

****************

JU SŠC "SREBRENICA"

ŠKOLSKI ODBOR

Dj. broj: 302/16

raspisuje

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora

JU Srednjoškolski centar "Srebrenica" u Srebrenici

Mandat

Direktor škole se bira na period od 4 (četiri) godine i po isteku mandata može biti ponovo izabran na još jedan mandat u istoj školi.

Mandat iz prethodne alineje se računa od dana stupanja na dužnost. Predloženi kandidat može da stupi na dužnost nakon što dobije saglasnosti od resornog ministra ili nakon što protekne rok od trideset dana u kojem roku je ministar dužan odlučiti o predloženom kandidatu.

Nakon izbora direktor škole će proći edukaciju po programu koji propisuje Ministarstvo prosvjete.

Status

Direktor škole zasniva radni odnos i svoja prava iz rada i po osnovu rada ostvaruje u skladu sa opštim i posebnim zakonima, kolektivnim ugovorima, Statutom škole te Pravilnikom o radu.

Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora Škole može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Statutom škole, i to:

1. Opšti uslovi:

-  da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

-  da je stariji od 18 godina.

2. Posebni uslovi:

-  da ima završen prvi ciklus studijskog programa stečen nakon četiri godine studija ili ekvivalent,

-  da ima najmanje pet godina radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi,

-  da nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

-  da ima predložen program rada i ističe se svojim radom i sposobnostima za organizovanje vaspitno-obrazovnog rada škole i

-  da ispunjava uslove za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše.

Potrebna dokumentacija

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati su dužni priložiti:

-  Biografiju sa podacima o kretanju u struci i do sada ostvarenim rezultatima rada,

-  Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti za rad,

-  Dokaz o stečenom stepenu stručne spreme ili ekvivalenta,

-  Dokaz o dužini radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi, (najmanje pet godina),

-  Dokaz o ispunjavanju uslova za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše.

-  Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

-  Prijedlog programa rada za mandatni period,

-  Druge dokaze o potvrđivanju znanja i sposobnosti.

Dokazi (dokumenta) se dostavljaju u originalu ili ovjerenoj fotokopiji u skladu sa zakonom.

Intervju za sve kandidate koji ispune uslove konkursa i uđu u uži izbor biće vršen 9.9.2016. godine u 15 časova u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju.

Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sljedeću adresu:

JU Srednjoškolski centar "Srebrenica", ul. Milivoja Mićića bb 75 430 Srebrenica, sa naznakom Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora (NE OTVARATI).

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Dostavljena dokumentacija Školi po ovom konkursu se neće vraćati kandidatima, osim na lični zahtjev.

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o odluci o izboru i imenovanju direktora u roku od osam (8) dana od dana donošenja odluke.

************

JU OŠ "MEŠA SELIMOVIĆ" JANjA                                                                    

donosi

RJEŠENjE

o ispravci konkursa za prijem radnika

Ispravlja se konkurs za prijem radnika u radni odnos JU OŠ "Meša Selimović" Janja broj: 1333/16 od 15.8.2016. objavljen 17.8.2016. godine u dnevnom listu "Glas Srpske", na sljedeći način :

Pod tačkom 6. umjesto teksta

 "Nastavnik  pravoslavne vjeronauke - (6 časova redovne nastave - na određeno vrijeme a najduže do 31.8.2017. - lice bez radnog iskustva pripravnik - 1 izvršilac)."

Upisuje se tekst

"Nastavnik pravoslavne vjeronauke - (5 časova redovne nastave – na određeno vrijeme a najduže do 31.8.2017. -  lice bez radnog iskustva pripravnik - 1 izvršilac)."

U ostalom dijelu konkurs ostaje neizmijenjen.

Obrazloženje

Na osnovu člana 28. stav 2 Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 74/08, 71/09 i 104/11) direktor škole dužan je da na upražnjeno radno mjesto rasporedi "nastavnika  ili stručnog saradnika za čijim radom je djelimično ili potpuno prestala potreba u drugoj školi za nastavnike ili stručne saradnike koji su u radnom odnosu na neodređeno vrijeme, sa područja za koje je osnovan aktiv direktora osnovnih škola, ukoliko je navedeno lice sa tim saglasno." S obzirom da se dana 19.8.2016. pojavio radnik koji je proglašen tehnološkim viškom na 1 čas redovne nastave škola je dužna da izvrši ispravku konkursa te istom dodijeli taj čas. Stoga je direktor škole donio rješenje kao u dispozitivu ovog rješenja. 

 

 U ostalom dijelu konkurs ostaje neizmijenjen.

*******************

JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR BRATUNAC"

objavljuje

 

 KONKURS

 za popunu radnog mjesta                        

1.  Diplomirani inženjer elektrotehnike………...1 izvršilac na neodređeno radno vrijeme 12 časova nastavne norme - smjer elektroenergetika                        

2. Diplomirani inženjer elektrotehnike………….1 izvršilac na određeno radno vrijeme do 31.8.2017. god. 2 časa nastavne norme  - smjer elektronika                     

3. Inženjer mašinstva  …………….1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2017. god. 6 časova nastavne norme - praktična nastava u zanimanjima trećeg stepena u struci mašinstvo i obrada metala

U radni odnos za sva radna mjesta primaju se lica bez radnog iskustva - pripravnici. 

Ako se na konkurs ne jave lica bez radnog iskustva, u radni odnos se mogu primiti i lica sa iskustvom.

     

Uz prijavu na konkurs u kojoj se mora navesti kontakt telefon i koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju (ovjerene fotokopije)

1. Diplomu o odgovarajućoj stručnoj spremi koja se traži konkursom (završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent) za radna mjesta pod rednim brojem 1. i 2.

   Za radno mjesto pod rednim brojem 3. diploma sa stručnim zvanjem inženjer mašinstva.

2.  Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

3.  Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte

4.  Uvjerenje o državljanstvu

5.  Uvjerenje o vremenu provedenom na evidenciji zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen

6.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca

7.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

8.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

9. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima dostaviće kandidat koji bude primljen u radni odnos i ne može biti starije od 6 mjeseci

10. Uvjerenje o neosuđivanosti (škola će zatražiti službenim putem za izabranog kandidata  a prije zasnivanja radnog odnosa).

             

Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave svu traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće testiranje i intervju  5.9.2016. godine sa početkom u 13 časova u prostorijama Škole. Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju i u koliko se ne pojave u naznačeno vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata koje neće biti vraćane kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom slati na adresu:

JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR BRATUNAC" Petra Kočića bb, 75420 Bratunac ili dostaviti lično u sekretarijat škole.

*************

JU SREDNjA STRUČNA ŠKOLA

JANjA

raspisuje

KONKURS

za popunu upražnjenih mjesta

1. Profesor srpskog jezika i književnosti, 18 časova sedmično, lice sa iskustvom u nastavi, 1 izvršilac, položen stručni ispit za rad u nastavi, na određeno radno vrijeme do povratka radnice sa bolovanja.

2. Profesor matematike, 18 časova sedmično, lice sa iskustvom u nastavi, 1 izvršilac, položen stručni ispit za rad u nastavi, na određeno radno vrijeme do povratka radnice sa bolovanja.

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs za prijem u radni odnos, potrebno je da kandidat dostavi i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje  ispunjenost opštih uslova i to:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        1) uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci),

2) izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3) ljekarsko uvjerenje, ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela. Uvjerenje o neosuđivanosti  iz tačke 4 za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidat je dužan da dostavi i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

1) Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2) Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,

3) Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi,

4) Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji,

5) Uvjerenje  o radnom  stažu  izdato od  ranijeg  poslodavca koje sadrži  podatke iz kojih se jasno vidi:

- vrsta posla,

- stepen stručne spreme,

- dužina radnog staža po vrstama posla.

6) Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno- otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7) Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno- otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8) Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Testiranje i intervju za kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, obaviće se 5.9.2016. godine u 10 časova u prostorijama JU Srednje stručne škole u Janji.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima i na prijavi tačno navesti koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

Nekompletne i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnim dokumentima slati na adresu JU SREDNjA STRUČNA ŠKOLA,   JANjA, Karađorđeva broj 250.

*****************

JU OŠ "FILIP VIŠNjIĆ"

DONjA TRNOVA

donosi

ODLUKU

o poništenju konkursa

Direktor JU Osnovne škole "Filip Višnjić" Donja Trnova donosi odluku o poništenju konkursa za popunu upražnjenih radnih mjesta zbog učinjenog tehničkog propusta u proceduri objavljivanja konkursa (Konkurs broj: 742/2016 od 11.8.2016. godine).

 

Konkurs je objavljen u "Glasu Srpske" dana, 17.8.2016. godine i to za sljedeća radna mjesta:

1. Profesor/nastavnik istorije sa iskustvom i položenim stručnim ispitom, sa 9 (devet) časova istorije sedmično, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja i

2. Profesor/nastavnik demokratije i ljudskih prava bez iskustva (pripravnik), sa 2 (dva) časa demokratije i ljudskih prava sedmično, na određeno vrijeme, do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja.

*****************

JU OŠ"NIKOLA TESLA" PILICA

raspisuje novi:

KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

1. Profesor razredne nastave u Područno odjeljenje Lokanj, na određeno radno vrijeme do 31.8.2017. godine – pripravnik, ….......................1 izvršilac,

2. Profesor ili nastavnik fizike na određeno radno vrijeme do 31.8.2017. godine – radno iskustvo i položen stručni ispit…............................8 časova

Uz potpisanu prijavu potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih, posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima Pravilnika.

Opšti uslovi:

1. Uvjerenje o državljanstvu,

2. Izvod iz MK rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

3. Ljekarsko uvjerenje ne starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4.  Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela (za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa),

 Posebni uslovi:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent za radno mjesto

2. Uvjerenje o položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnom procesu za radno mjesto nastavnika fizike

Dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima Pravilnika:

1. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili Uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

2. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

3.  Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

4.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

5.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca,

Testiranje i intervju kandidata obaviće se 5.9.2016 godine u 10 časova u Centralnoj školi, a ako se kandidat ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs, jer se neće posebno pozivati na testiranje i intervju

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Dokumenta moraju biti ne starija od 6 mjeseci, ovjerene kopije  i te kopije neće biti vraćene kandidatu.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova slati na adresu: JU OSNOVNA ŠKOLA "NIKOLA TESLA" PILICA 75412.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana