„Zvjezdice“ ujedinile vlast i opoziciju

V. P.
„Zvjezdice“ ujedinile vlast i opoziciju

Banjaluka - Zbrinjavanje omladine i starijih od 18 godina te organizovanje boravka u vrtiću za mališane samo su neki od problema sa kojima se svakodnevno susreću korisnici usluga Centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „Dajte nam šansu - Zvjezdice“.

Direktor Centra Željka Perišić-Ninković juče je sa ovom problematikom upoznala predsjednika Skupštine grada Zorana Talića i odbornike među kojima je bilo predstavnika vlasti i opozicije. Talić je rekao da grad finansijski, ali i na druge načine, pomaže ovom centru.

- Svi smo opredijeljeni da dođemo do sistemskih rješenja. Drago mi je što su ovdje odbornici pozicije i opozicije i da smo pokazali jasan stav o tome da smo uz ove porodice, uz ovu djecu i da želimo maksimalno da im pomognemo kako ne bi postali socijalni slučajevi - kazao je Talić.

Željka Perišić-Ninković je navela da imaju 115 korisnika i da je neophodno sistemski rješavati probleme na koje nailaze. Dodala je da im je potrebno vozilo koje će prevoziti djecu u Centar kada njihovi roditelji nisu u mogućnosti da to učine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana