Muzičke zvijezde obećale ludu zabavu u Banjaluci

Muzičke zvijezde obećale ludu zabavu u Banjaluci 29.11.2017 13:26 | Vesna Popović

Banjaluka - Odličan provod i tri noći za pamćenje uz nastupe regionalnih muzičkih zvijezda očekuje sve one koji će se na Trgu Krajine opraštati od stare i proslavljati dolazak Nove, 2018. godine.

Poručili su to juče na promociji novogodišnjeg programa od 30. decembra do 1. januara muzičari Dženan Lončarović, Lukijan Ivanović i Bojan Vasković iz „Leksington benda“ i gradonačelnik Igor Radojičić.

- Ovo je novi koncept proslave Nove godine. Za razliku od ranijih godina predviđena su tri dana koncerata i to predzadnji dan ove godine predviđen je za  nastup Ivane Peters i Sergeja Ćetkovića, za Novu godinu Lukijana Ivanovića, „Leksington benda“ i Nikole Rokvića a prvog dana 2018. godine Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića - kazao je Radojičić.

Bojan Vasković iz „Leksington benda“ nije želio da otkrije detalje nastupa.

- Planiramo malo drugačiji program nego na našim koncertima jer se radi o proslavi Nove godine i treba da bude više nego  veselo. Pozivam sve Banjalučane ali i ljude iz regiona da dođu na produžene praznike jer  vjerujem da će ta tri dana biti zabava za pamćenje - rekao je Vasković.

Zajedno sa „Leksington bendom“ u novogodišnjoj noći nastupiće i pjevač Lukijan Ivanović.

-  Drago mi je što ću kao Banjalučanin zajedno sa sjajnim kolegama biti dio slavlja i siguran sam da ćemo ima tri nezaboravne najluđe noći - kazao je Ivanović.

Dženan Lončarević je rekao da voli da pjeva u Banjaluci jer se tu osjeća kao kod kuće.

- Ono što spremamo je luda žurka i dobar provod.  Pozivam sve koji mogu da dođu i budu dio bar jedne noći jer sam siguran da će uživati - kazao je Lončarević.

Radojičić je još dodao da su planirane brojne manifestacije od 1. decembra do 15. januara.

-  Konceratima smo željeli da Banjaluka bude regionalni centar koji će privući turiste. Siguran sam da će kao što ljudi sa estrade kažu biti ludilo - dodao je Radojičić.

Objasnio se nastupom regionalnih zvijezda nastojao privući što veći broj gostiju iz Slovenije, Srbije i Hrvatske.

- Hotelijeri kažu da je teško naći slobodan ležaj i time već postižemo željeni rezultat. Biće puno posla i za ugostitelje, taksiste... - naveo je Radojičić.

Zahvalio je sponzorima koji su pomogli proslavu a to su: m:tel, „Banjalučka pivara“, Unikredit banka, Šparkase, hotel „Vidović“, „Škoda“ i Elta kabel. 

Mjerenje buke

Igor Radojičić rekao je da će se za vrijeme novogodišnjih praznika mjeriti buka u gradu.

- Nova odluka koja reguliše to pitanje trebalo bi da bude gotova 15. februara i do tada komunalna policija će biti na terenu i skupljati podatke koji će nam biti osnova za njeno formiranje - kazao je Radojičić.

Koncerti za novogodišnje praznike

30. decembar

Ivana Peters

Sergej Ćetković

31. decembar

Lukijan Ivanović

„Leksington bend“

Nikola Rokvić

1. januar

Toni Cetinski

 Dženan Lončarević© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica